Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autor píše jakoby věděl a při tom ví stejný prd jako celý svět. Až na těch několik nejvyšších šéfů rozvědek a těch pár pěšáků, kteří celou akci s bojovým plynem naaranžovali. Pokud ovšem ještě žijí a nestali se hned krátce po činu oběťmi "zbloudilých" kulek. Ve vysoké politice není lež zavrženíhodná, ale nezbytnou strategií. Když Irák napadl Kuvajt vystoupila v Kongresu pdajná zdravotní sestra, která popisovala vniknutí iráckých vojáků do kuvajtské porodnice. Měli v ní zabíjet novorozence a znásilňovat sestřičky. Kongres schválil účast USA v konfliktu. Posléze se zjistilo, že údajná sestřička je dcerou pracovníka kuvajtské ambasády, studuje v USA, v nemocnici nebyla a svůj projev dostala od amerických tajných služeb.

5 4
možnosti
Foto

;-Dhlavně, že vy ve všem, jasno máteR^

2 0
možnosti
Foto

Na okraj. Právo na existenci Státu Izrael bylo vyjádřeno jeho přijetím do OSN. Pokud ty dnešní islámské státy byly tehdy členy OSN, tak je většinový souhlas s tímto vstupem zavazuje, pokud nevystoupily. Kdo mlčí, souhlasí. Pokud vstoupily až v době, kdy už byl Stát Izrael členem OSN, tak tím vyjádřily svou souhlas také s existenci Státu Izrael. Takže o uznání Státu Izrael si nemusíme dělat starosti.

0 1
možnosti
Foto

Izrael jako stát v znikl 14. května 1948 rozhodnutím Valného shromáždění OSN, které jej většinou hlasů uznalo jako stát a jako člen OSN byl přijat 11. května 1949.

1 0
možnosti

Zasloužená karma za velice solidní rozbor. :-)R^Také mám problém s lidmi jako je Okamura, kteří sice slovně odsuzují islamisty, ale evidentně jim nevadí fanatický muslimský Irán, který vyhrožuje Izraeli likvidací.

2 1
možnosti
Foto

Vzhledem k odmítání použití síly v mezinárodních vztazích a uznání principu nepřípustnosti získání území silou není vyhrožování někoho někomu likvidací pouhou prázdnou rétorikou. Nikdo nemůže získat ani píď území.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 30,86
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články