Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý článek, oceňuji. Zpravodajství České televize je prostě otřesné (bohužel nejen v případě maďarských voleb). Objektivní zpravodajství si představuji tak, že se dozvím kolik procent která strana získala, jaká byla volební účast a kolik bude mít mandátů (nebo třeba že bude mít ústavní většinu). Nic jiného ! Už samotné nálepkování "kontroverzní politik", "nesystémová strana", apod. je zavádějící a neobjektivní. A mimochodem ... můžeme mít na Orbána názor jakýkoliv. Ale ruku na srdce - drtivá většina z nás nezná maďarské reálie. A ten člověk vyhrál čtvrté parlamentní volby po sobě, v posledních dvou získal ústavní většinu. A to si ho troufají hodnotit novináři ze zemí kde volby končí patem a horko těžko se slepuje nějaká koaliční vláda ze stran vzájemně moc neslučitelných ? Já osobně bych takového českého Orbána bral všemi deseti.

2 0
možnosti

Není důvod autora kárat. To "začali stavět" zjevně nestačilo. Ucpal to až Orbán.

3 0
možnosti

Jakkoliv jsem protimigrační a Orbánovu snahu zastavit migraci beru, tak dle mého hlavním důvodem proč se uzavřela cesta přes řecko atd. byla dohoda s Turkem o vracení migrantů. Migrantům to jaksi vzalo motivaci riskovat život na moři když věděli že budou navráceni. Maďarsko pomohlo hlavně sobě a bylo to účinné ale do Německa vedli i cesty okolo.

Minimálně by tuto věc autor měl vzít v potaz a zmínit ji při hodnocení uzavření řecké cesty.

3 10
možnosti

Když pan X nekriticky adoruje kandidáta Y, pak se dá čekat, že nedostatečná adorace kandidáta Y (neřkuli objektivita) ze strany média M bude panem X interpretována jako tendenční zpravodajství ve prospěch kandidáta Z... Tak to chodí... Ale díky lidem, jako je pan X, pak zázračně bohatnou příbuzní, přátelé a kolegové ze studií pana Y.

1 0
možnosti

Lidi, kdy už konečně pochopíte, že ti "migranti" ( Syřané, afričané ) byli vůdci Němců ( přesně: Němcoameričanů ) v Evropě chtění ??

Jako levná výrobní síla do továren ( otroci; stejní, jako černoši v 18. stol. do Ameriky ), a jako množiči, protože bílí se na Západě nechtějí množit, proto Západu ubývá obyvatelstvo, tak se to přísunem migrantů snaží vyrovnávat.

2 2
možnosti

K55a78r92e36l 90B58o79k

9. 4. 2018 22:41

Chápu Vaši chválu na Orbána, ale já bych si ho za našeho premiéra nepřál. Kdyby ste jeho politiku sledoval nezaujatě delší dobu, zjistil byste, že je to takový chaleleon.

4 2
možnosti

Lépe bych to nenapsal. :-) Nikdy jsem si nemyslel, že nejobjektivnější zpravodajství bude mít intrnetové "rudé právo". :-)

2 1
možnosti
Foto

Babiše do koše, bouřil Václavák. Protestovalo se i v dalších městech

aktualizováno před 1 hod

2699

Přes deset tisíc lidí se sešlo na Václavském náměstí, aby požadovaly odchod premiéra v demisi Andreje Babiše. „Babiše, do koše“ a „Chceme slušnou vládu“ nebo „Bureš musí z vlády“ volali v narážce na krycí jméno, pod nímž bývalá komunistická tajná policie StB evidovala Babiše jako svého spolupracovníka. Petici za jeho odchod už podepsalo 236 tisíc lidí.

3 13
možnosti
Foto

Ten řvoucí dav na Václaváku měl menší rozum než 12 letá Viki.

10 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS