Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Pochybuji, že jste viděl celý soudní spis. Jinak od toho je justice dvoukolová, aby vyšší soud napravil chybu nižšího. Jinak je to složité studium podkladů, souvisejících zákonů a velká odpovědnost.

Na rozdíl od blogerů a diskusníků, kteří nad sebou nikoho nemají, nejsou ničím omezování (redakční radou, rozsahem novin, etikou, znalostmi...) a mají o všem jasno.

Justice představuje v principu nejlépe fungující státní instituci v Česku. Kdyby byla ze strany ministerstva spravedlnosti řádně řízena její administrativa (a posílena), byla by ještě lepší.

Zdroj: https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=588226

1 1
možnosti
ZS

Velmi optimisticke vyjadreni ausgerechnet v den, kdy na soudce Vrchniho soudu je uvalena vazba pro flagrantni kupceni s rozsudky ve velkem stylu. Spis bych cekal hodnotovy soud: V Ceskem state nefunguje nic s vyjimkou korupce!

1 0
možnosti
Foto

Soudce na první instanci na Praze 5 byl známý rytíř v taláru a ochránce žen soudce Moucha, pověstný svými chybami v zájmu žen. Muži, kteří se kdy soudili nebo rozváděli na Praze 5 by mohli vyprávět - přehlédnutá data, přehlédnuté položky v bankovních výpisech a vždy ve prospěch žen. Psychologové to objasňují jistým ochranitelským komplexem, který je u tohoto pána bohužel silnější než nestrannost soudce a vázanost soudu zákonem. Zkuste někdy napsat, že soudce udělal podvod - kdepak, je nezávislý, jen se spletl a odvolačka to přece napravila. Pak se divme přetíženosti a pomalosti justice, když se musíte odvolávat i kvůli tomu, jestli soudce umí přečíst číslice a spočítat jednoduchou matematiku.

5 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno... Mě ta arogantní dáma rozhodně nechybí... Při rozhovoru s režisérem Kusturicou se totálně odkopala. Jeho komentář - Jste jmenována nějakým mezinárodním tribunálem? Je to, jako kdybych hovořil s někým z amerického ministerstva zahraničí, a ne s někým z ČR. Během necelé půlhodiny 5 minut o umění, zato 15x Putin. Hovoří za vše...

13 0
možnosti
VK

Pro soudy, zejména nižších instancí, není zákon žádná nepřekonatelná překážka, proti které se nedá rozhodnout. To je jako fakt.

7 0
možnosti
RC

Tak ono je otazka, zda to NOVA pouzila jako protiargument u prvoinstancniho soudu.

Napriklad u promlcene pohledavky soud automaticky nerozhodne ve prospech dluznika, pokud se toho na zaklade promlceni nedozaduje.

2 0
možnosti
Foto

Ještě že se to přihodilo na Nově. Stát se to v ČT, měli bychom další námět na demonstrace.

9 1
možnosti
KT

Neměla jít radši než k soudu na potrat?

1 13
možnosti
JD

dostala vyhazov a je to, kdyby každej vyhazov měli řešit soudy tak se z toho opupínkuji, at mlčí a jde makat

3 5
možnosti
Foto

Jako byste nevěděl, kolikrát již ve stejné kauze rozhodly dva různé soudy zcela opačně.

3 0
možnosti
JS

Omlouvám se, odbočím mimo téma. Bohužel, pamatuji jak rodiče dávali dětem jméno Revoluce atd. Provdané dámy, které se jmenují bez toho -ová mně připadají stejně inteligentní a snaživé jako tehdejší rodiče.

14 2
možnosti
MZ

M32i13l59a25n 57Z38i39c72h

14. 3. 2018 15:16

smetana je jeji umelecke jmeno,jako Bono,Madona,50cent,v pasu ma zapsano smetanova

0 1
možnosti
VV

A Kolik odvolacich soudu jeste rozhodne protichudne? Ceske soudnictvi je preci podle vyjadreni jeho predstavitelu jedno z nejlepsich na svete.

4 0
možnosti
MV

M38i29l56a41n 36V50i72k

14. 3. 2018 18:40

Až na některé soudce, které policie odvedla přímo ze soudní budovy ;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články