Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Nevím, co bylo až tak nepravdivé. Pokud bude chtít Fico zabránit rozpuštění parlamentu, může se opřít o Kotlebovce. Konec-konců, obdobné úvahy jsou i v ČR - důvěru mohou (spolu)zajistit (o nic moc lepší) Okamurovci, třeba jen nohama.

Co měl zpravodaj pronést nepravdivého o stanovisku MOST-HÍD jsem nepochopil.

3 4
možnosti
SB

Už jsem to v různých diskusích napsal asi dvakrát:

Karel Čapek, povídka Smrt barona Gandary.

Je zavražděn baron Gandara z vyšších salonních kruhů. Falešný hráč karet, který ožebračil mnohé lidi, nasazoval manželské parohy vysoce postaveným osobnostem, ale potom tyto cizoložné paničky opouštěl, takže se nepřátele udělal jak z příslušného manžela, že do toho šel, tak i z příslušné paničky, že potom z toho vycouval, navíc na mnohé vysoce postavené lidi leccos věděl a vydíral je.

Vyšetřování vraždy dostal na starost detektiv, který však trval na tom, že nejprve prověří naprosto banální možnosti. Všichni mu říkali, že tohle bude zamotané a nitky povedou do diplomatických kruhů, ale ten detektiv říkal, že musí nejprve prověřit možnosti zcela přízemní.

Zjistil, že domovník z Gandarovy vily má synovce, který nikde nepracuje a fláká se. Prověřil to a našli u něj Gandarovu peněženku i s vysokým obnosem v hotovosti. A on se přiznal, že ho zastřelil kvůli té peněžence.

Z vraždy, za kterou všichni viděli intriky v milionářských kruzích, se vyklubala vražda, kterou spáchal mladý povaleč za účelem obyčejné krádeže.

Když to bylo uzavřeno, říkal příslušný detektiv, že jiní by bývali rozjeli pátrání v salónech, v prostředí bankéřů, v diplomatických kruzích apod., ale "já prostě nemám tu fantazii".

Neměl fantazii, ale vraždu objasnil. A o to přeci šlo.

A to platí i pro tuhle dvojnásobnou vraždu na Slovensku: Tragédie to je, ale dokud se věc nevysvětlí, je nutné připustit i zcela banální motivy.

Tím neříkám, že za tím skutečně něco zcela banálního být musí. Tím říkám, že tomu tak být může.

10 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 4
možnosti
MV

Pokud jde o největší demonstrace od roku 89, tak: a/ lidi toho už asi mají fakt dost a za b/ proč by to nemělo být zmíněno!? Protože to ohrožuje Fico o postavení? Kalinak už odstoupil, hádejte na odstoupení koho z funkce většina Slováků čeká...?

5 2
možnosti
Foto

Většina, Marku? Nebo ta hlasitější část? To je tak trochu rozdíl.

3 4
možnosti
PV

R^ Zpravodajove si pletou svou praci s praci komentatoru ci glosatoru (copak asi chlaci delali u maturity z CJ, ze?).

Svet je o zpravach (informacich a dezinformacich), ne o pravde. Ta se nenosi. Vse navic umocneno pokrytectvim mnohych (neschopnosti priznat, ze i nazorovy oponent muze mit nekdy pravdu). No a volici se nakonec rozhoduji podle tech informaci, ktere se jim libi.

5 1
možnosti
JR

J40a79r30a 59R31a93n32k

14. 3. 2018 4:44

Vy jste urcite vystudoval zurnalistiku, pane VernereRv

0 0
možnosti
Foto

Říká se tomu "Operace pod falešnou vlajkou" a většinou jde o strategické a politicky významné věci.

Ale, proč by to nemohlo být naopak? Rafinovaný zhrzený milenec se chce své dívce pomstít a tak zavraždí i známého novináře a uvede tak pátrače na falešnou stopu.

4 3
možnosti
AL

Autor článku si citlivě všiml další mediální manipulace. Ostatní bych nechal na policii a uvidíme.

3 2
možnosti
AL

Výjimečně k autorovi blogu.

Začátky psaní byla katastrofa. Většinový názor, opakování klišé a mnoho dalšího.

Ale jste důkazem toho, že když člověk chce, že to dokáže. Dnes je radost se dívat, jaká témata dokážete vybrat a jak je umíte skvěle zpracovat.

M

Ne vždy souhlasím, ale i tak vás rád čtu.

Dnes karma.

:-)R^

3 3
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články