Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J17a15n 76R69á51ž

9. 3. 2018 10:32

Paní Němcová se už před časem zařadila do skupiny lidí, o kterých Bernard Show řekl, že kdyby nebyli, lidstvo by to nijak nepocítilo.

Musíme se smířit s faktem, že mezi politiky se stále zvětšuje počet společensky zcela zbytečných jedinců.

12 5
možnosti
Foto

Jejda, takových tu je! Ale nejen zbytečných, ale přímo škodlivých! Ti kdyby tu nebyli, to by lidstvo naopak pocítilo a silně si oddechlo!

Kterou skupinu z těchto dvou máte raději?

3 1
možnosti
EH

Tak jsem si konečně poslechla ten Zemanův projev. Mluvil dlouho, 80% času věnoval svým vizím, co je důležité a co ne, a 20% byla kritika. Potrefené husy se samozřejmě tváří, že kromě Bakaly a ČT nic neřekl.

Ať už Němcová a Topka za své gesto sklidí cokoliv, voličům Zemana se proslov určitě líbil a ve volbách s těmito protestanty zúčtují. ODS, TOP, STAN a KDU se začínají profilovat jako úzkoprofilové strany pro pražské voliče. Hrají si na disent a tajně doufají, že po "převratu" jejich postoj bude hrát klíčovou úlohu.

9 9
možnosti
ZJ

Hezky napsáno;-D Možná dostanete spoustu mínusů ale vystihla jste to přesně.

Jen si myslím, že nynější politika ODS opět podpoří další hnutí, která vniknou do nových voleb.

Nedokážu si totiž představit voliče ODS jak se tváří na to, že jeho strana mohla vládnout ale její šéfové raději vymýšlí různé kauzy než by pracovali?,

Dají jim příště hlasy?

5 5
možnosti
Foto

Miroslava Němcová je pořádný chlap, a proto odmítla dál poslouchat samožerný blábol Miloše Zemana při příležitosti jeho inaugurace. Je to velká škoda, že ona nestojí v čele ODS, asi by to všechno vypadalo jinak, ODS i Česko. Samotný Zeman předčil očekávání, tedy nezklamal. Není slýcháno, aby se politik, nota bene hlava státu, takto opřela do soukromé osoby, do konkrétních sdělovacích prostředků a do veřejnoprávní televize, jako to udělal on. Cíl jeho promluvy je zřejmý. Útokem na Bakalu s poukazem na vlastnictví Hospodářek a Respektu měl upozornit, že je tu oligarcha, který krade mnohem víc, než co je vyčítáno Andreji Babišovi, nějaké Čapí hnízdo a nějaké dluhopisy – tady jde o okradené horníky!

Pramen: Aston Lépe bych to nenapsal.

8 5
možnosti
PK

P46e10t51r 68K74r42á40l

9. 3. 2018 10:09

To s tou Němcovou myslíte vážně ?

6 0
možnosti
MN

dobry clanek a ve vetsine spravna uvaha. U Nemcove to je poslapana jeji jesitnost .. mohly byt premierkou a on ji to Zeman vzal. Jinak ono soucasne vyjednavani ..rekl bych, ze ony pravicove strany v podstate natlacily ANO a Babise k jednani s temi, kteri se k nemu neobratili zady, ale ze strany ODS, TOP09 KDU, jde hlavne o to, jak snizit preference ANO tim, ze mohou rikat .. podivejte se na ne(nej -Babiše) on se paktuje s komunisty a Okamurou... je v tom politikareni. Smutne na tom je hlavne to, ze kvuli tomu politikareni a jesitnostem, ktere ukazuji svymi projevy pred kamerami - zejmena pri parlamentnim projednavani Ondracka, se zapomina k cemu byli zvoleni, tj. k praci pro tuto zem, pro lidi teto zeme. Zamyslete se nad tim, kdo tu hovori o tom, ze by se konecne melo zacit pracovat. S minulosti a strasaky komunisty se stejne dal neposuneme. v Podstate ani v predvolebnim klani nebylo slyset moc veci o tom co chteji .. postavili svoji kampan na ostouzeni Babise a ANO .. ukazalo se, ze to je naprosto kontraproduktivni... ale oni v tom pokracuji dal.. a vysledkem muze byt i to, ze je to oslabi a naopak komunisty nakopne.. no nechame se prekvapit. To, ze odesli ze salu se temer dalo ocekavat .. neco udelat a udelali to tak, aby byli videt a posleze slyset .. vybrali si zastupny problem, zel "hlidaci psi" demokracie se priklaneji vetsinou na jejich stranu a neukazuji onu pravou podstatu tohoto deni! ode mne KARMA - diky

14 7
možnosti
MN

.. apropo, umirackem demokracie jsou ti, kteri vyvolavaji ve spolecnosti neklid a smeruji ji do verejnych protestu ... dokazuji jen to, ze demokracie pro ne nic neznamena, oni chteji diktaturu .. takovou ze o ni budou hovorit jako o demokracii - ale bude to pouze ta, ktera bude sita presne na miru jejich predstav!

7 4
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články