Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Taky si myslím, že když Topkaři vzkázali Zemanovi: Nepřišli jsme na inauguraci, ale na funus, počítali s tím, že se Zeman do nich opře, a oni pak odejdou. Pospíšil (ta trapná figurka) to pak jenom omílal "útokem na média a demokracii", ale že to byla urážka prezidenta, o tom ani slovo.

0 0
možnosti

Chápu, že se projev nemohl líbit Bakalovu obchodnímu partnerovi Schwarzenbergovi, ani Kalouskovi a Pospíšilovi, kteří jsou na Bakalovy finance navázáni prací pro stranu, kterou Schwarzenberg vedl.

Nekritizovali před novináři projev poté, co by ho bývali byli vyslechli.

A co by bylo naprosto demokratické a slušné jednání.

Ale účelově upozornili veřejnost na sebe, zkusili se veřejnosti prezentovat jako hrdinové.

0 0
možnosti

Němcová mi přijde opravdu spravedlivá a zásadová žena,padni komu padni.Taky protestovala a vyzývala k nepokojům,když její guru Klaus vyhlásil tu svou zpeněženou amnestii kterou omilostnil ty největší loupežníky a mnoha lidem s nadějí/třeba v H-systému/pohřbil jejich poslední naději.Tato žena si opravdu zaslouží glorifikovat,jak je statečná.

1 0
možnosti

Mně zase přijde paní Němcová jako hloupá s názory většinou mimo mísu.

Odejít během inauguračního projevu je nevychovanost a neslušnost, protože tím také naruší vnímání toho projevu.

Nevím, do jaké míry v tom byla i její vypočítavost, když musela dobře vědět, že hned v předsálí bude jako první poskytovat rozhovory novinářům. Jistě si uměla spočítat, že jako první bude všude citována.

Utéct dnes z inaugurace prezidenta není žádné hrdinství, když za to nikomu nic nehrozí a dají se na tom ještě vytřískat mediální body.

Jo, odejít takhle z inaugurace Gottwalda, to by byla frajeřina a odvaha, ale tohle?

0 3
možnosti

Zemanova kritika ČT je obchodní záležitost.

Zeman přece musí poděkovat Soukupovi, za tu trapárnu, co spolu předvádí na Barrandově. A jak lépe poděkovat, než snažit se odstřihnout ČT od dalších reklam, které si pak rozdělí mezi sebe ostatní stanice a Soukupovi přistane na účtu pár desítek nebo i stovek milionů.

2 0
možnosti

J57a10n 73Š18u32r88c

9. 3. 2018 14:16

Jasně p. Martinče, ale každému je jasné jak jste to myslel. Proč podle vás nešli pro rohlíky i ostatní poslanci, kteří také odešli? Je dost zajímavé, že jste vybral právě Němcovou.

0 0
možnosti

Tak tady jste právě dokonale předvedl, jak se vytvářejí všelijaké ty "hoaxy" Prosím přečtěte si pozorně co jsem psal níže.

Naprosto nechápu jak a kde jste přišel k takovým souvislostem o kterých jste se tak rozepsal?

A proč ostatní pro ně nešli, to fakt nevím, nejsem děd Vševěd. Ale připouštím, že nemohu vyloučit, že si pro ně třeba šli i ostatní ale kdybych měl všechny vyjmenovat tak by se to ale nevešlo do povoleného množství znaků v jednom příspěvku a tak jsem všechny odchozí jmenovat nemohl.

0 0
možnosti

Souhlas. Jestli je inaugurační projev svázán předpisy a ty byly porušeny, můžeme o tom diskutovat. Jestli je projev vyjádřením pocitu toho kterého inauguranta mohl si říci co chtěl a cítil. A to jsem slyšel. Proto s Vámi souhlasím. Škoda, že jsem nic podobného nečetl - zatím - v žádném komentáři "nezávislého" média. Šlo o předem domluvené divadlo, které by se odehrálo v každém případě. Bylo otázkou kdy. Perfektní reakci a vyvážené zhodnocení předvedl i předseda sněmovny.

1 3
možnosti

Chcete říci, že to bylo celé domluvené s Milošem Zemanem? Že paní Němcové a poslancům TOP09 dopředu poskytl svůj projev, aby věděli, kdy mají za sálu odejít?

Trošku přitažené za vlasy ne? Zkuste nepodsouvat své vzorce chování druhým.

2 0
možnosti

Odešli jen političtí trpaslíci,kteří se chtěli zviditelnit,a ti měli odchod naplánovaný. Odešli by i kdyby pan prezident neřekl ani slovo a proto by měli také odejít z politiky která je pro ně jen trafika a bezpracné žití .Když mluví paní Němcová v televizi tak zvracím,ale od televize neodcházím jako ona.

3 9
možnosti

A jak to víte, že by odešli i kdyby měl pan Zeman dobrý a kvalitní inaugurační projev?

1 0
možnosti

Jednoznačně karma

osobně si myslím, že by někteří odešli, i kdyby nekritizoval média, protože prostě něco udělat a odejít demonstrativně chtěli :-)

Já bych spíš následně očekával, že se rozpoutá diskuse, do jaké míry měl či neměl Zeman pravdu, protože jak píšete, média a novinařina u nás v pořádku není a je to téma k diskusi.

Děkuji Vám za věcný příspěvek.

5 2
možnosti

J25a92n 73S23o38u89č84e82k

9. 3. 2018 12:42

Souhlasím. Ti demonstrativně odcházející hosté, resp. ta nepatrná skupinka, která patologicky nenávidí Zemana a nedokáže překousnout jeho zvolení ani po letech, se opět pouze jen zesměšnili. A kritika tzv. veřejnoprávních médií byla na místě, neboť tato média, byť se honosí přívlastkem veřejnoprávní, rozhodně nemůžeme považovat za nezávislá a objektivní. Již dávno se dostala pod kuratelu několika politických skupin.

4 7
možnosti

Proč další a další konspirační teorie? Jednoduché vysvětlení, že Z*manův projev byl tak odporný, že ho prostě nemohli poslouchat, Vás nenapadl?

7 7
možnosti

Ale jakepak teorie...On si muze mluvit co chce...Nikde neni predepsano, co ma mluvit

Je t h u l v a t s t v i odejit

2 6
možnosti

J42a85n 91P67a19v71e94l

9. 3. 2018 10:48

Tipl bych si, že tito politici věděli už před vstupem do sálu, že v polovině odejdou. Tj. jen připravené gesto, které je součástí kampaně proti Zemanovi.

p.s. Kdyby mě tam nějakým omylem pozvali, zkusil bych tam pronést shnilé rajče. Tolik asi k mým sympatiím k Zemanovi.

4 2
možnosti

tj, mel byste pripravene gesto :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,81
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články