Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To kvičení estébákových sektářů je opravdu k smíchu. S takovým gaunerem nikdo slušný jít do vlády nemůže. Má sedět na Mírově a ne ve Strakovce...

21 10
možnosti
MD
JP

Jen k tomu Čapímu hnízdu, nejde o žádnou připravenou nouzovku, je to jednoduchý, primitivní a drzý podvod, který by mohl pochopit i hlupák. Normální člověk by za to dostal cca 10 let vězení. Na Babiše možná čekají další žaloby, jeho korunové dluhopisy za 2,5 mld, které "prodal" sám sobě, místo aby použil dividendy zdaněné 15%. Jasný daňový podvod od hlavního bojovníka za řádný výběr daní...Jeho mluva v odposleších - "naši na ně klekli.."- je mluvou pravého mafiána. Jednoznačně zneužil pravomoc veřejného činitele a likvidoval jemu nepohodlné firmy, které nakonec likviduje nekalým způsobem dlouhodobě i jeho Agrofert. Takže lze očekávat další žaloby...A pak jeho estébácká minulost...Kam jsme to klesli... Je mi ho skoro líto, jak se třese na vládnutí, aby ukázal, jak se má "makat", ale jeho činy ho dohání. Já osobně bych ho vládnout nechal, je to jediná cesta k vystřízlivění jeho fanatických příznivců. Jako ministr financí nic moc nepředvedl.

26 8
možnosti
Foto

A že tedy dosud žádný kapitálově silný vlasttník si za kauzu obdobnou Čapímu hnízdu dosud našel hačnout?

8 6
možnosti
RW

Jsem pravicový volič a s ODS sympatizuji, jenom čekám kdy začne dělat alespoň malinko pravicovou politiku. Nicméně si nedovedu představit pravicovou stranu, která by šla do vlády s ANO - ANO popírá všechny pravicové principy. Podle mne má ODS jedinou možnost k přežití - přestat kličkovat a lavírovat a začít otevřeně říkat a prosazovat pravicové názory na aktuální politické, ekonomické i mezinárodní otázky - pokud to rychle nezačne dělat tak skončí - doufám že ji nahradí jiná, opravdu pravicová strana, která se za pravicové názory nestydí.

8 0
možnosti
JC

Ale ODS přece nikdy skutečně pravicovou nebyla. To bylo jasné už tehdy, když Klaus, jako předseda vlády řekl, že by měl nárok na obecní byt.

1 1
možnosti
MK

Proč vám, Babišovcům, tolik vadí postoje ODS, kterou jste nevolili?

Já jsem jí volil a případnou koalici s ANO bych přijal pouze tehdy, když by v ní ODS měla možnost splnit to nejdůležitější ze svého programu. Minimálně se jedná o tyto body:

- obnovit důchodovou reformu

- zavést ústavní zákon o trvale vyrovnaném rozpočtu

- zjednodušit podmínky podnikání (zrušení EET a kontrolních hlášení)

Pro ANO by to nemusel být problém, neboť vlastní program nemá a upravuje ho podle toho, s kým zrovna jedná. Při splnění výše uvedených podmínek bych naproti tomu byl ochoten ustoupit od požadavku nemít v čele vlády trestně stíhanou osobu.

6 3
možnosti
EH

Proč vám, voličům jiných stran, nevadí, že Babiše budou nakonec "hlídat" strany ne moc seriózní? Koalice by pro ně byla nejhorší řešení. Možná to pochopila ČSSD a chce se obětovat. :-)

1 2
možnosti
SN

:-)......Jako vždy....přesně popsáno! Bezvýhradný souhlas ! R^R^R^

3 6
možnosti
ZJ

...Rv ... a psát radši nebudu nic! Škoda slov:-P.

2 1
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,14
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články