Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po krajských volbách se bude Sobotka verze 2.0 stejně poroučet. Jako celá socanská zkorumpovaná parta.

1 0
možnosti
Foto

Poslanecký klub ČSSD má jediný zájem, nevyvolat předčasné volby. Z toho vyplývá vše ostatní.

3 0
možnosti

ZÁKON 198/1993, konstatoval, že KSČ je odpudivý a zavrženíhodný spolek. Mazaně vyřešeno přimalováním písmenka "m". (2/3 původních členů stále přetrvává). Pak je i komické, kdy bývalý člen KSČ doporučuje ČSSD vlézt pod křídla vedení člena KSS Bureše, aby to v povzdálí podporoval agent STB Falmer. Není rozumnější to opravdu sloučit ? KSČm + ČSSD + Hnutí ANO ? Ti levicoví přeběhlíci v Hnutí by to jenom přivítali - Vlastně by došlo k vyvrcholení jejich orientace ! Na zadlužený Lihový dům by se vynašly nějaké EU dotace, i malebný komín pro čápy by mu slušel ! ... Nic ovšem nebude - protože A.Babiš chce vládnout sám, to je jeho cíl a netají se tím :-)

2 3
možnosti
Foto

Kdo z bývalých členů KSČ je bez viny?

Generál Petr Pavel, který jako důstojník zběhl od VS do NATO, kde je nyní druhým nejvyšším velitelem NATO?

1 0
možnosti

Premier do vlády žádnou partaj nepustí. Usiluje o toleranci, kterou vlastně díky SPD a KSČM má a to mu bohatě stačí. Na zákony, které bude jeho menšinová vláda do parlamentu nosit, se bude z opozičních lavic "konstruktivně" štěkat, jen je otázkou, jak dlouho. Co když se vládní novoty budou lidu obecnému líbit. Ta tendence je i z posledních průzkumů patrná. Dá se předpokládat, že časem házení klacků z opozičních lavic Strakovce pod nohy, bude slábnout a to už je také znát. A i kdyby ne, tak je to pořád fuk, protože politické nuly mohou dělat jen nulovou politiku.

9 0
možnosti

Bohuzel, vidim to podobne jako Vy.R^

3 0
možnosti
Foto

Každý zásadní problém muže být uklízen ze stolu třeba požadavkem, aby Babiš přislíbil vrácení dotace. A následnou abolicí Zemana.

0 1
možnosti

I kdyz Babis vrati dotaci na Capi hnizdo, tak se z Hamacka vudce nestane. Obavam se, ze CSSD smeruje k zapomneni.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS