Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vám se nezdá šílené, že v současné době nemáme na post premiéra nikoho lepšího než lháře, podvodníka a fízla, který podepsal spolupráci, člověka, který není Čech a vlastně ani pořádně česky neumí? Proč tomu tak je? Je opravdu současná česká politika tak hrozná, že normální člověk odmítá i účast?

5 1
možnosti
JR

J32a50n 29R31á35ž

14. 2. 2018 18:36

Pravomocným rozhodnutím KS Blava bylo rozhodnuto, že Babiš byl veden ve svazcích StB oprávněně a tedy i vše, co v těch svazích je, jak tam oprávněně. Proti tomuto Rozhodnutí není přípustní opravný prostředek a tedy toto rozhodnutí je pravomocné.

Takže jakékoliv polemiky na toto téma jsou zcela zbytečné. Je to prostě fakt, že Babiš byl od roku 1982 veden jako agent pod krycím jménem "Bureš" ve svazcích StB. Z jakých důvodů se agentem stal, je u vrcholného politika irelevantní.

Tento fakt budou muset vzít na vědomí všichni a přestat jej zpochybňovat.

HOWGH!

Pro zajímavost:

forum24.cz/dokument-prohlednete-si-spis-agenta-burese-spolupracovnika-stb/

PS. Kamarádovi, zaměstnanci PZO Strojexport, jsem odpustil, že byl u StB veden jako důvěrník, když jsem si ze svazku, který na mne StB vedla přečetl, že odmítl sdílet informace o mé osobě. . Politikovi, který byl agentem StB odpustit nelze

5 1
možnosti
DB

v jedné věci máte pravdu.........jak staré klasické strany a tak i ony nové Piráti...nejsou schopni udělat něco pozitivního, jediný, kdo dělá něco pozitivního, i když někdy nepopulárního je Babiš a hnutí ANO.........a to i přesto, že se tam čas od času navezou lidí s mizerným charakterem a pak utíkají pryč.......nebo mají své soukromé kauzy......

ale to vždy bude žádná společnost se neskládá pouze s těch charakterních ale i z těch kdo si na morálku moc nepotrpí........

co se týká oné kauzy s StB, doporučoval bych všem kritikům si sehnat informace o tom, jak tehdy za komoušů vypadal zahraniční obchod ..a kdo v něm a za jakých podmínek mohl pracovat...

dokonce i na kandidátské a doktorské studium byli podobné požadavky a nařízení,,,,,,,,kdo to neví, má mlčet nebo si prvně sehnat informace a pak teprve mluvit.......

1 3
možnosti
Foto

J64a60k40u44b 90R32o87t11h

14. 2. 2018 16:56

Lžete. Poslední odstavec je zcela vylhaný.;-€

5 0
možnosti
Foto

H95a64n74a 65V58l24k22o58v81á

14. 2. 2018 16:37

Co?

Takže proto, že ten uřvanec řval že to nie je pravda a mnoho naivních (voličů) mu to uvěřilo teď za to neseme všichni vinu a máme to nechat být???

3 0
možnosti
Foto

i kdyby to STB podepsal, tak by mi to nevadilo. Když chtěl někdo vycestovat, tak musel "spolupracovat". Ať na něj vytáhnou, koho kvůli politickým názorům udal, to by mi vadilo. Zatím jsem slyšel, že jen poukázal na nějaké hospodářské podvody a to bych mu o to víc fandil, protože zloděje nemám rád a nikdy jsem je rád neměl.

2 4
možnosti
Foto

J63a65k85u50b 11R36o92t77h

14. 2. 2018 16:55

Já vím, že zrovna vám by to nevadilo. ;-D

8 2
možnosti
Foto

Vy a další adoranti Babiše pořád poukazujete na to, že žaloba byla zamítnuta z formálních důvodů, ale opomíjíte to, že zároveň jasně řekl, že výpovědi bývalých příslušníků STB jeou nejen nepřípustné protože nebyli zbaveni mlčenlivosti, ale především jasně řekl, že jejich výpovědi nejsou důvěryhodné. Tedy pokud by nezamítl žalobu z procesních důvodů musel by ji soud zamítnout i z hlediska merita věci.

Babiš podle všech dostupných důvěryhodných údajů je agentem STB.

7 0
možnosti
Foto

Záhadou zůstává, jak mohli nedůvěryhodní jedinci produkovat důvěryhodné písemnosti.

2 1
možnosti
MB

A,Babiš má geniální taktiku - Bude se stále a DÁLE SOUDIT ! To by mohlo fungovat - Až zesne poslední soudce a aktér samotný, protom už skutečně agentem STB nebude ! Co na to řeknou vyznavači Sekty Veleknězovy a Atentoví, to nevím. Myslím si, že nic - Dále půjdou za svým světlem, aby byli vytaženi z temnoty ! Myslel jsem si, že hroch má kůži odolnou, znamenám si tedy - Hroch a Andrej Babiš ... ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Takže suma sumárum. Nevadí, že pan Babiš - Bureš je gauner. Důležité je, že to na něho víme a nevadí nám to, protože kdyby nedej Bože odešel, kdo by nás spasil?

Víte, pane Bartoni, že nepochybně existuje celá řada slušných a čestných lidí, které politika odpuzuje právě proto, že v ní kralují Burešové, Falmerové a koneckonců i pan Miloš Zeman. Že lež, o které všichni vědí, že je lží je vydávána za pravdu a pravda, o které všichni vědí, že je pravda, je prohlašována za lež.

Mohu Vás ubezpečit, že pana Babiše nahradí rychle kdokoli a bolet to nebude. Moc lidí jej nebude litovat.

15 1
možnosti
Foto

Spíše byste si, pane Vodvářko měl položit otázku, proč většina našich občanů volí gaunera Bureše, Okamuru, komunisty, Miloše Zemana a ne TOP09 a KDU-ČSL, kteří se tak ohánějí pravdou, slušností a čestností.

Ještě zajímavější je, že to většina našich občanů nedokáže pochopit, třebaže to do nich naše ČT lije od rána do večera a Vaše úderné blogy bývají pravidelně na titulce, nebo v zaujálech.

1 0
možnosti
Foto

J36a93k47u70b 86R55o61t10h

14. 2. 2018 13:37

Vidím, že kdyby na B. prasklo a bylo dokázáno, že brutálně zneužil a sadisticky zavraždil malou dívenku, psal byste vy a další Svědci Babišovi (vlastně, teď už bez obav můžeme psát Burešovi) furt stejně. Ubohé.;-O

12 2
možnosti
Foto

To už jste ale psal. Chtělo by to nějakou inovaci.

3 1
možnosti
AR

RvRv Babiš neprohrál zatím, ale prohrál definitivně. A to se dalo skutečně čekat, že pravda překoná jeho lži!!

11 2
možnosti
Foto

Na to, že prohrál, tak s sebou docela čile mrská.

3 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články