Diskuse

Aktuálně.cz - katastrofismus kam se jen podíváte

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Bartoň,tak jako Vy odsuzujete protistranu a její názory,tak i čtenáři této rubriky mohou odsuzovat Vaše,protože jste zásadně prozemanovský ale máte na to zaplaťbámbůh právo.A to právo Vám prozatím poskytli lidé nebo politici,kteří tu celých 26 let vytvářeli demokratické prostředí.A jen další budoucnost ukáže,zda tito noví politici "nám",tzn. mi i Vám toto právo neupřou,proto neříkejte hop,dokud jste nepřeskočil.

4 4
možnosti

Prakticky většina úderky z Bakalovin: Aktuálně, Respektu, DVTV, iHned, jsou jen aktivisté (globalistické) páté kolony u nás. Soudruhy z Rudého práva nepamatuji, ale takhle nějak si je představuji.

7 1
možnosti

Domníváte se, že fakt, že Vámi zmínění novináři mají jiný názor než vy, Vám dává právo je urážet? Tak si na to vzpomeňte, až se zase rozepíšete o "samozvaných elitách", které se povyšují nad jiné.

Mimochodem, zrovna Vy mi připadáte, že jste součástí proruské páté kolony a píšete na objednávku. Je to můj názor, ten mi snad upírat nebudete.

Soudruhy z Rudého práva si představujete dost blbě, ti fungovali spíš podobně jako Vy.

3 4
možnosti
Foto

Jména pisálků Anýže, Fendrycha a Pehe, jsou dostatečně odstrašující, aby rozumně uvažující člověk s Aktuálně.cz nemarnil čas.

11 2
možnosti
Foto

Ne prezident ale media rozdělují tento národ. A národ, bohužel, se dá oblbnout. (Kdo si vzpomene, že Fendrych byl náměstkem ministra a kterého?) To všichni vidíte. Teď se bavím. Zloděj křičí: Chyťte zloděje! Česká televize v titulcích upozorňuje na možnou neobjektivitu TV Barrandov. Lepší vtip jsem už dlouho neslyšel a neviděl.

10 3
možnosti

Je vidět, že jste na slovo vzatý odborník na média, to se hned pozná :-)

8 5
možnosti

Novináři výše jmenovaní a přidal bych i další jsou prostě nasměrování ať už někým,nebo sami sebou a je to dobře, že mají pověst jakou mají, alespoň čtenář nemusí ztrácet čas, bo se nic nového nedoví;-D. Mám rád psavce, kteří jsou a umí být objektivní, takových není moc, ale najdou se:-)

5 1
možnosti

Komentátor nikdy nemůže být objektivní už z povahy věci, protože komentář je žánr, který vyjadřuje vlastní stanovisko autora, nebo tlumočí názor novin či serveru. Smyslem komentářů může být i snaha vyvolat ostrou výměnu názorů, a jak víme, názory mohou být různé, stejně jako je různorodá společnost.

Ani komentátor není neomylný, ale komentáře stojí za to číst, protože můžeme o vysloveném názoru přemýšlet, polemizovat o něm, zaujímat k němu svá stanoviska, tříbit si v diskuzi názory.

Jestliže někoho iritují Anýžovy či Fendrychovy komentáře, tak ať je nečte, najde si jiné médium, jehož názory mu budou konvenovat, ale ať probůh neupírá právo jiným na vlastní pohled na svět.

5 1
možnosti