Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Odevzdat moc do Bruselu, nevím jestli máte horečku, nebo jste upadl na hlavu... A hlavně jsem zvědavý kam budete v té Evropě jezdit. Byl jste někdy poslední dobou třeba v Hamburku po setmění, nebo na jihu Itálie..

Ale Vám asi o tuhle zemi vůbec nejde co ? Nejsme Amerika, ale každý stát má svojí historii a svůj ráz, což se snaží někdo změnit.

Evropa musí zůstat a fungovat na jednotlivých státech a jen se zonou volného obchodu nic víc.

0 0
možnosti
Foto

Už nechce být ministrem zahraničí, a tak můžeme být klidní.

0 0
možnosti
ED

Jestli jste si nevšimli - nedostudovaný knihkupec Schulz dnes po rámu ? (nebo už včera?) už zaplať pánbů skončil: a/ jako ministr zahraničí - zůstává Gabriel (taky SPD - tedy ta německá, že...), b/ i jako lídr SPD - střídá ho nějaká baba. Takže snad už skončily ty jeho prapodivné výstřiky.........

0 0
možnosti
Foto

Spojené státy Evropské? To beru všemi deseti. Nechápu lidi, kteří si pohrávají s myšlenkou odejít z EU. 80% naší ekonomiky je vděčné EU a my chceme polovinu toho opustit a platit znovu clo a další daně s exportem spojené. Copak jsme tak hloupí a pořád se zabýváme vejšplechty SPD a KSČM? Nenajde se mezi žurnalisty alespoň jeden, který odmítne "společný postup" v blbnutí našich občanů? To co jste chlapci novinářští předvedli při volbě prezidenta a s tím spojenými akcičkami, to je opravdu žalostné.

Vzpomínám si na dobu, kdy jsme stáli na každé hranici ve frontě, kdy jsme měli minimálně šest peněženek s různými evropskými měnami. A v nich pár halířů...

Vážně se najde někdo, kdo chce zpátky?

Jen Spojené státy Evropské mohou nahradit národní ministerstva a ušetřit všem obrovské peníze. Tato ministerstva maximálně redukovat počtem zaměstnanců. Klidně předat pravomoci do Bruselu. Stejně tam už dávno jsou a nic strašného se neděje.

2 15
možnosti
JR

J32a41n 88R21á27ž

9. 2. 2018 9:16

Naprostý souhlas!

S Bruselem na věčné časy a nikdy jinak. Spojené státy evropské, jsou jedinou zárukou míru a prosperity. V čele z Junckerem a Merkelovou musíme společně bojovat za lepší zítřky pro naše děti. Za mír a socialismus! Hurá, Hurá, Hurá! ;-D;-D

10 0
možnosti
ZH

Noo, Schulz neni žádné dobré znamení, ale žádná katastrofa. Merkl ho zkrotí. :-)

0 2
možnosti
Foto

L75e39o98n 28T20o60m48e65v

13. 2. 2018 21:02

Ta jde do kopru hned za ním...

1 0
možnosti
JR

J67a97n 76R33á46ž

8. 2. 2018 17:04

Jedinou nadějí je, a nejenom naší, že Schulzův sociální nacionalismus probudí varovné instinkty u těvh národů, které už poznalina snahy Německa o ovládnutí Evropy a společně se Němcům vzepřou.

Schulzovy kecy o EU jsou nezastíraným vyjádřením snahy německých politiků využít bruselské mechanismy k upevnění hegemonie Německa a realizovat konečný cíl německé politiky od Bismarckových dob, vytvořit z Evropy jeden Grossdeutschland.

3 0
možnosti
JS

Ted to teprve zacne! Nejvetsi uspech nemeckych volicu of nastupu Hitlera k moci.

8 0
možnosti
OT

A Němci budou chtít dílo evropské zkázy dokonat. Hitlerovi se to ještě nepovedlo.

1 0
možnosti
PS

Schulz chce své názory a vize prosazovat silou, a tu sílu chce použít proti V4. Jeho výrok:

Potřebujeme ducha evropského společenství. A v případě nutnosti to musí být VYNUCENÉ SILOU. Nelze – a já patřím k lidem, kteří to říkají-, aby jsme v XXI. století globalizaci a globální problémy řešili nacionalismem. V jistém okamžiku je třeba bojovat a je třeba říct, že v případě nutnosti budeme proti jiným bojovat, aby jsme dosáhli svého cíle.

Může mi nějaký zastánce tohoto eurohujera vysvětlit co to znamená vynutit silou? Bude nám silou nutit migranty a tím záměrně ohrožovat bezpečnost v ČR?

21 0
možnosti
VV

Neustale obdivuju, kolik odborniku na nemeckou politiku se zde vyskytuje. A hlavne jak uderne nadpisy dokazi zvolit.

0 18
možnosti
ZB

Je dobře, že lidé mají svůj názor na cokoliv, tedy i na politiku a že jej mohou vyjádřit. Není už jen jeden a ten správný názor. Necítíte ten posun k lepšímu?

19 0
možnosti
KC

Všechno zlé je k něčemu dobré. Nemyslím si, že Schulz může svoji vizi EU uskutečnit. Kdyby byly v samotném Německu volby dnes, velká koalice by pro odliv voličů hlavně z SPD už nebyla možná. Kromě toho roste revolta dalších států (V4, Rakousko, Itálie, Řecko, Finsko...), v řadě států EU se tvoří bojůvky domobrany proti růstu počtu imigrantů, roste nechuť obyvatel k podobě EU a zrychlení procesu multikulturizace, jak ji Schulz prosazuje. Nejpravděpodobnějším vyústěním stavu bude oslabení sil, které prosazují federalizaci v této podobě, posílení opozičních proudů a okolnosti si vynutí změnu stylu politiky, kterou se chystá tandem Německo - Francie nastolit. Pro Česko z toho vyplývá, že se zaťatými pěstmi musíme přežít nadcházející éru, neboť volání po czexitu by znamenalo

katastrofu.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS