Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podporovatelé Zemana - Mynář, Ovčáček, Okamura, Babiš, Klaus, Hůlka a Hermánek. To stačí k tomu, aby si každý mohl udělat názor co je Zeman za člověka...;-)

10 8
možnosti
Foto

S Hůlkou jsem bydlel v jednom baráku. Tak to asi bude tím.

1 0
možnosti
JH

Já chci zase bílého koně. Chci moc?:-)

2 0
možnosti
Foto

Já musím říci, že jak jsem na finální účast Karla Schwarzenberga v minulé volbě koukal jako "tele na nová vrata", tak si myslím, že byl daleko kompetentnější, než je JD dnes.

"Názory" Jiřího Drahoše mi připomínají jeden film Woodyho Allena, který teď nejsem schopen identifikovat.

Dcera hlavního hrdiny, kterého hraje Woody, poslouchá se spolužačkami dírou ve zdi psychiatrické seance matky jedné se spolužaček a na dovolené s otcem objeví jednu z těch vyšpiónovaných pacientek.

Je to mladá žena a Woodyho dcera z vyslechnutých seancí přesně ví, po jakém muži ta žena touží. Prozradí to tatínkovi a ten ji, na základě těch znalostí získá.

A Jiří Drahoš je přesně ten typ. Snaží se vyzkoumat, co lidé chtějí slyšet. Merkelová zde moc oblíbená není a tak zapře, že se s ní zná. Římský klub též oblíbený není a tak o členství mlčí.

Prostě se chová jako žáček, kterému řekli, co pan profesor u zkoušky rád slyší. A tipuje, co lidé budou slyšet rádi a co neradi. Ano, jistě se bude chovat slušně, slovo "bundy" od něj neuslyšíme, ale vlastní názor také ne.

8 8
možnosti
JR

Třeba těch 2.600 migrantů, co by mu nevadilo, ubytuje natrvalo pan Drahoš po dobu svého mandátu v Lánském zámku a na Hradě. A podělí se s nimi o svou skývu a přikrývku. https://zpravy.idnes.cz/diskuse-s-prezidentskym-kandidatem-jiri-drahosem-fv1-/domaci.aspx?c=A170629_175731_domaci_kop

5 6
možnosti
RC

a vite o tom, ze MZ prijal nejvetsi pocet muslimu v historii? Bylo to behem valky v Jugoslavii a CR rozhodne NEBYLA prvni bezpecna zeme.

3 1
možnosti
IB

I11v30o 95B63o41u73š61e

15. 1. 2018 8:26

Prezident v CR politiku nedela.

0 0
možnosti
Foto

Přímo naopak. Dělali ji prozatím všichni. Každý trochu jinak, ale dělali.

3 0
možnosti
AT

Ano, souhlas, Drahoš v prezidentské funkci je zatím velká neznámá. Pořád ale lepší nejistota, než držet dalších několik let na Hradě člověka s jasným názorem a postoji.

Při minulé volbě jsem hlasoval proti Zemanovi se zaťatými zuby. Teď budu hlasovat stejně ale už jenom s lehkým povzdechem. prostě posun k lepšímu.

5 2
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články