Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JSS

Zatí to běží podle Babiše. Jenže uvidíme, co bude podnikat ve vládě. možná už mu nebudou lízat z ruky KSČ i Okamurova parta. A pak začíná přetahovaná a jiné veletoče.... Musíme si počkat.....

5 1
možnosti
MV

Být morálně pevný - jak píšete - je určitě nejen pro mě cennější, než poklonkovat a snažit se být tam, kde chtějí být všichni zastupci pol stran. To, jakým způsobem nahrává Zeman babisovi a opačně je pro mě, a určitě pro další lidi voliče tou nejsmutnější s hnusnou politikou od 89. Respektuji výsledky voleb a je mi pri tom dost smutno. Smutno hlavně z toho, že chrochtani u koryt převažuje nad morálkou.

8 3
možnosti

to kvičí vepříci protože je teď od těch koryt poženou až se ustanoví nová vláda;-D

12 4
možnosti

Předseda ODS Fiala zvolen za místopředsedu parlamentu pomocí hlasů komunistů;-D;-D;-D;-D;-D tak to nemá chybuR^

13 0
možnosti
MV

S komuniststranou se mělo Česko vypořádat stejně jako Ukrajina.

2 0
možnosti
JR

J96a86n 25R85á67ž

24. 11. 2017 14:21

Schulz se zcela jistě přidá k Merkelové a dokáže tak, že je politik. Bude totiž moci prosadit priority politiky SPD do vládního programu i získat důležité posty. Tak se dělá velká politika, pane Fialo! Jako Kalouskovo "béčko" prosadíte z programu ODS totiž prd!

17 2
možnosti
Foto

Ano, dnes o tom přišel první signál. Ani on nechce uvést zemi do zmatků předčasných voleb a možná si také spočítal, že by AfD bodovala ještě víc.

5 0
možnosti
JH

J17a39n 66H13y61n70e61k

24. 11. 2017 14:16

Pánové z tzv. demokratického bloku se bohužel nemohou smířit s tím, že jim voliči vystavili účet. Podle toho by se měli jako politici chovat. Pan Staňura je jeden z nejomezenějších politiků ODS a pan Fiala ani není politik. Tak proč by měl být místopředsedou sněmovny.

21 6
možnosti
PK

Ta replika o nepolíbení prstenu se mi zdá dosti nepatřičná a od ODS to skutečně sedí,bo tam se líbalo a snad i líbá několik prstenů....;-D;-D;-D

22 5
možnosti
Foto

Jsou teatrálnější než Zeman

8 4
možnosti
Foto

Je hloupé, že to neustále musím opakovat, ale Fiala vůbec není politikem a je závažím na noze ODS. A to, že onen "Demokratický blok" je Kalouskovo dítě, nemohl snad vůbec nikdo pochybovat.

Karma.

29 9
možnosti
PB

Pádla facka pádla na sáále ...

12 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články