Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K tomuto se nebudu nějak zvlášť vyjadřovat. Jenom bych dodal že Ukrajina si už kompenzace vybrala tím že kradla ropu která byla dopravována přes její území na západ. A ke Krymu. Lidé na Krymu si sami v referendu rozhodli kde chtějí žít. A nikdo by jim do toho neměl kecat. A vůbec nezáleží na tom ke komu byl v minulosti přičleněn nebo kdo tam žil před sto lety. Ti lidé co rozhodovali žijí tady a teď. Mají právo se rozhodnout. Nám nezbývá než to respektovat.

2 0
možnosti

Také si myslím, že z úst Zemana je to trochu hloupost, vyzvat k uznání oddělení Krymu od Ukrajiny a zároveň vyzvat Rusko, aby přiznalo chybu. Ukrajina je nyní v poměrně složité situaci. Evropa od ní dává opatrně ruce pryč a s nejbližším sousedem Ruskem nemluví. No, uvidíme, kam to vedení Ukrajiny dotáhne :-)

Co se týká sankcí, tak je čím dál tím markantnější, i přes embargo na informace, že sankce poškodily více Evropu, jaksamotné Rusko. Vrcholem potom byl zákaz vývozu pastičen na myši jednomu tuším moravskému kovodělnému družstvu. Tak to fakt ruskou ekonomiku položí ;-D Vím že názory se různí, ale ptejte se na následky především zemědělců, kteří už tak díky EU ryjí drškou v zemi, ptejte se třeba zaměstnanců Letu Kunovice a dalších, kteří přišli o kšefty. A nebudeme si nic namlouvat, kvli kšeftům jiných.

2 0
možnosti

Zeman pozaduje zruseni sankci kvuli anexi Krymu. Opomiji, ale fakt, ze sankce nejsou jen kvuli Krymu. Jsou i kvuli ruskemu vmesovani a organizovani zaskodnicke cinnosti na vychode Ukrajiny a vyzbrojovani zaskodniku. Sankce by mely zustat v platnosti dokud Rusko neustane v hrubem a ozbrojenem vmesovani do vnitrnich veci Ukrajiny. Dokud neodvola zelene muzicky a vojaky na dovolene a nestahne sve vojaky od ukrajinskych hranic (jez uznalo de jure) a tak dovoli Ukrajine sve hranice stabilizovat. Do te doby by mely sankce EU zustat v platnosti. Toto Zeman ignoruje.

12 1
možnosti

J84a53n 21P30a66v88e85l

13. 10. 2017 6:52

Sankce by meli hlavne pritvrdit

2 0
možnosti

Pane Bartoni, Vy nejste hrubý nebo dokonce vulgární, když chcete zvednout prstík a ukázat negativně na Zemana. Jednou je to o chatrném zdraví, teď o neprávem vyhraných volbách a v podtextu jeho špatný projev v Radě Evropy.

Vůbec se Vám nehodí do krámu, že byl předsedou označen jako moudrý, vůbec se Vám nehodí výroky předních zasloužilých politiků Západu, že Krym patří Rusku , a už vůbec nebudete psát o tom, že vše bylo v souladu s ústavou Ukrajiny.

Je mi Vás líto; prohlédněte.

Zeman má mouchy, zvláště jeho slovník bych poopravil, ale stále mu to dobře myslí a hlavně směrem ve prospěch ČR.

8 14
možnosti

Pane Kulhavý, buď jste se zbláznil, nebo právě hulíte trávu anebo jste pan Ovčáček a zde diskutujete pod pseudonymem.....

14 2
možnosti

Milos Zeman lhal v roce 2013 a lze i letos. Jista skupina volicu mu na to tenkrat skocila. Jsem zvedav, jak se zachova tentokrat.

16 1
možnosti
Foto

Zeman nelhal. Proč by to dělal?

3 9
možnosti

okamižý nápad propitého mozku .... raději už více NE.

7 3
možnosti
Foto

To byl, pane Bartoni, jen názor, který prezident řekl na dotaz jednoho ukrajinského poslance RE. Žádný světonázor nebo něco podobného.

A pochybuji, že to bude mít sebemenší vliv na prezidentskou volbu, jako byly názory KS na sudetoněmeckou otázku.

Krym totiž u nás nikoho nepálí a pokud ano, tak jen lidi, kteří by stejně MZ nevolili.

7 5
možnosti

Takze Milosuv projev ve Strasbourgu nebyl zadny projev, ale jen odpoved jakemusi imaginarnimu ukrajinskemu poslanci RE?

10 1
možnosti

J26a73n 76R41á36ž

12. 10. 2017 12:24

Za prvé, politika spočívá v největší míře na kupčení. A úspěšný politik je ten, kdo získá v tom "kupčení" nejvíce z možného

Za druhé, se zemanovým projevem nemá problém nikdo, kdo nežije v idealistických snech, že se s Krymem dá něco ve prospěch Ukrajiny udělat diplomaticky nebo sankcemi. Nic na světě totiž nedonutí Rusko, aby Krym vrátilo Ukrajině a dnes už zaleží jen a jen na ukrajinských politicích, jak se s tím vyrovnají. Takže Zeman jen nahlas řekl to, co všichni ví, jen o tom nechtějí, z mnoha důvodů, nahlas mluvit

10 1
možnosti

Se Zemanovým projevem má problém každý,kdo si váží svobody,demokracie a možnosti žít ve svobodné zemi se západní orientací a vazbami na Evropskou unii.

Problém s jeho projevem nemá b - římská50-b,pohůnek Mosky,ohýbač hřbetů,stalinista a zamindrákovaný chcípák...

10 4
možnosti
Foto

Za Aljašku Rusko dostalo zaplaceno, tak proč by nemělo být ochotno cvakat za Krym.

0 0
možnosti
Foto

Ještě bych chtěl upozornit, že Porošenko před nějakým časem sdělil, že otázka Krymu je nutné řešit toliko mírovou cestou, mezi což nepatří určitě sankce. Jenom sdělil, že na Donbasu se hodlá bránit, pokud by došlo k ozbrojené intervenci Ruska na Ukrajinu.

0 0
možnosti

Už se v tom nedá vyznat ! Tak Andej Babiš je již opět Bureš, prezident ČR porušil zákon lustrací jeho jmenováním. Děti Bureše - Babiše jsou ohroženy na živvotě, viz přísaha otce k hnízdu. Kreml chválí M.Zemana za vystoupení v Radě Evropy - M.Zeman zase chválí oligarchu. Chaos, asi by spravila třetí tiskovka o lithiu ! :-)

4 1
možnosti

J25a98r55a 29R71a53n66k

14. 10. 2017 6:49

Diky za tenhle prispevek, ja tady rvu smichy:-)R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS