Diskuse

Babišova „trafika“?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Budeme se divit, jak po této aféře stoupnou ANO preference. Tato akce těsně před volbami potopí ČSSD se Sobotkou.

0 0
možnosti
LV

Na preference ANO to nebude mít zásadní vliv. Příznivci AB mu odpustí i vraždění neviňátek, a rozumní lidé už dávno vědí,co je AB zač.

2 0
možnosti
PK

Opět cirkus, hlasování o vydání mělo proběhnout velmi rychle..místo toho bylo zase slyšet moralizování z úst těch ,,pravých " moralistů. Jsem pro ať proběhne soud a ten rozhodne, ale každý jen trochu znalý musí chápat,že do voleb se rozhodnutí soudu čekat nedá ,,a to je právě to načasování.;-)

2 1
možnosti
LV

Načasování je součást strategie. To nelze nikomu vyčítat. Kabelky paní Nagyové a desítky milionů údajně zabavených ve zlatě, které velkohubě avizoval Babišův policejní poskok Šlachta (a které se mimochodem nikdy neobjevily) taky byly načasované. To je prostě politika.

1 0
možnosti

Jak chápu právo já, soudu by mělo být jedno, co ministerstvo poslancům vyplatilo. Naopak, pokud soud rozhodne o vině, poslanci by měli chechtáky vrátit

0 0
možnosti
JK

Když tak dobře víte jak to v politice chodí, tak nemůžete být zaskočen.

Nevíte taky náhodou, jak to chodí při získávání dotací a obcházení zákonů?

8 2
možnosti
EH

Dotace je hodně záležitost soukromého sektoru. Jsou i celé firmy, které se zabývají vypisováním dotací. Když hlavní je čerpat a vedlejší na co, nedivte se, že každý spekuluje.

2 1
možnosti
MB

Nedělám si iluze, ČR je v podstatě menším velkoměstem. Pak ovšem boj o vliv na radnici probíhá docela řevnivě. To, že Babiš má problémy, si často všímají i zahraniční média , izitka ? Slovenský, soud bude rozhodovat 14.09.2017 o stížnosti „Ústavu pamäti národa“, Bureš - Nebureš. Andrej Babiš právě teď hraje o všechno. Jeho politický sestup by měl pravděpodobně dopady i na jeho podnikatelské aktivity. Zřejmě vše, silově a vlivově ustojí - nu dobrá, je to ovšem odkaz 1989 vlastně jaký ?

4 1
možnosti
JK

Lež a nenávist zvitězily nad pravdou a láskou.

9 0
možnosti