Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Premiér Sobotka kam od konce ledna 2014 přišel, tam pořád jen sliboval a sliboval (přestože na realizaci svých slibů žádné peníze neměl) až nakonec na svoje plané sliby jako šéf ČSSD se svou nereálnou chimérou "dobře fungujícího státu" totálně dojel. Všechny Sobotkovy staré resty se teď snaží vyžehlit svými dalšími nereálnými sliby Zaorálek a učitelům lze poradit jediné - začněte stávkovat hned zítra a uvidíte, co to udělá. 8-o

0 0
možnosti
VH

Nemusí stávkovat. Je to divadlo (obou stran). Peníze se v rozpočtu najdou (Jak se asi hledají? Že by na chodníku?) Trochu se rozpočet nafoukne - jistě hospodářské výsledky "možní" dalších šest, sedm miliard, a trochu se zvýší schodek ("ti učitelé a ostatní zaměstnanci si to zaslouží").

O tom, že bylo prožráno nedůvodně vysoké DPH ani slovo. Kam se poděly výsledky EET a kontrolních hlášení ani slovo. Kde jsou peníze, určené na rozvoj infrastuktury, který koalice v čele s ministy dopravy nepřipravila a tedy se nerealizují - o tom ani slovo!

3 0
možnosti
AN

Každou vládu socialistů, odnesou právě jejich voliči. Nízko příjmoví, sociálně slabí, důchodci. Poněvadž současná akce odborů a ČSSD, tj."konec levné práce," znamená ve své důsledku všeobecné zdražování a růst životních nákladů.

12 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články