Diskuse

Bělobrádek to přepískl

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv

V době, kdy za léčení pejska lidé vydávají desetitisíce korun a za člověka nejsou ochotni zaplatit ani třicet korun manipulačního poplatku, mne normální přístup ke zvířeti nepřekvapuje. Naopak! Ty hrobečky se světýlky a hroby lidí bez světýlek signalizují cosi podivného v naší společnosti!

:-)

0 0
možnosti

Jako inteligentní člověk jsem pochopila, že pan Bělobrádek postrádá cit a empatii, z čehož jsem ho podezírala již dříve. V souvislosti se zvířaty je s podivem, že jako veterinář zřejmě nemá zvířata rád a "opravuje" je pouze jako automechanik auta. Pro předsedu lidovců to není dobrá vizitka. Ostatně, církev mne zklamala i v osobě papeže.

4 2
možnosti

Papež Vás zklamal? Asi Vám vadí následování Ježíše Krista.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Tady se Bělobrádek zachoval jako bezcitné ho.ado, a to je u předsedy politické strany ve volebním roce důležitá informace. Stejně jako kauza čapí hnízdo.

3 1
možnosti

Pan Jelínek je asi dokonalý nadčlověk, že?

:-)

0 0
možnosti

Vysvětlení Bělobrádkovi reakce je dle mého jednoduché. Jako každého etatistu a levičáka ho musí texty (skvělé - můj názor) Lucie Sulovské nesmírně štvát. A tak si kopl, vypovídá to především o něm samém.

1 1
možnosti

Etatista, levičák? Dejte si mokrej hadr. Plácáte nesmysli, což zase svědčí o vás.

0 0
možnosti

Snad voliči nezapomenou, že u lidovců chcípnul pes!

5 1
možnosti

:-D No, protože Vašemu Andymu závidí, jak mu to pálí!:-))

0 0
možnosti

Já zůstal s otevřenou hubou, že se lídr vládní strany vůbec pouští do takové nicotné a nic neřešící diskuze.

Dovolím si to též velkohubě zpolitizovat: Možná je to signál, že tato strana se nám chystá z pozice státu výrazně zasahovat do života i na úrovni totálních kravin.

(A to jsem je z pragmatických důvodů volil ...)

7 1
možnosti

J87a52n 25R81á27ž

30. 8. 2017 13:47

Rozumím, co chtěl pan Bartoň svým článkem vyjádřit.

Každý občas plácne nějakou hloupost. Moudrý si to uvědomí a nechá to "vyšumět". Hlupák to rozmázne pronesením další hloupostí.

PS. Nepovažuji za oxymóron hlášku kamaráda, že Bělobrádek je inteligentní blb.

4 1
možnosti

Je to zde legrační už jakým způsobem autor popsal tu kauzu ohledně smrti zvířat. No a ti jimž Bělobrádek nevyhovuje se toho chytili ke kritice, přitom on nelhal. Je logické, že zvířata vždy pojdou či zdechnou, ale člověk zemře! Pokud to někdo tak nechápe je jeho problém. No a autor měl aspoň narychlo nějaké téma na psaní, sice už předem zde několik blogů se tomu věnuje.

3 3
možnosti

Samozřejmě, pes by neměl být cennější než člověk. Přesto se tak často mnohý z nás chová!

:-)

0 0
možnosti

I65v76a36n 45O91v66c48a46r

30. 8. 2017 12:48

Nemyslím, že by třeba takový Klement Gottvald měl větší hodnotu, než pes, který nikomu neškodí záměrně a tudíž se dá říci, že nezemřel, ale chcípnul, protože jak pan Bělobrádek říká, umírají jenom lidé.

4 0
možnosti