Diskuse

Evropa pláče – i vlastní vinou

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přijde mi, že účinné by nejspíš mohlo být, kdyby ten boj proti terorismu vzali do rukou sami jejich soukmenovci tj ti umírnění muslimové - oni by měli nejlepší šanci zmapovat případné radikály ve svých řadách a ten by měl být takový, aby je sami okamžitě zneškodnili. Propadnutí veškerého majetku a okamžitá deportace celé široké rodiny dopryč...

0 0
možnosti
KC

Čapí hnízdo je hra na schovávanou, v níž zloději křičí - chyťte zloděje, zatímco by se měli starat, aby vyhnali zabijáky. Můžou se snažit, jak chtějí, pro Čechy je stejně důležité žít v bezpečí jako ve státě bez gaunerů na politické špičce.

1 0
možnosti
JS

Vracejici se teroristi z ISIS se nemuseji skryvat ve Svedsku. Je pro ne pripraven program zacleneni do spolecnosti, ubytovani i socialni davky. Se svedskym pasem se mohou volne pohybovat po cele Evrope.

https://www.prisonplanet.com/swedish-minister-country-needs-to-integrate-returning-islamic-state-fighters.html

1 0
možnosti
PK

Máme co jsme chtěli a bude hůře a nejhorší je , že otevřeně o naší politické a bezpečnostní situaci i v kontextu s blogem mluví člověk z hradu,kterého jedni oslavuji,druzí jim pohrdaji.

Co však činí naši politici?

0 0
možnosti
Foto

I64v40a53n 54M81a69r83e55k

18. 8. 2017 19:53

Souhlas s napisem . . . . . . . . Ale bez toho " i " R^

4 0
možnosti
RP

Jednoznačně, politici melou s malými výjimkami stejné modra jak se budeme mít dobře, když to vezmou do ruky. Kraviny a sliby. Mne zajímá pouze a pouze ten, který postaví islám mimo zákon, nedovolí stavět mešity a nedovolí vstup islámským utečencům. Když to jde v Angole, Japonsku a s omezením v Austrálii, proč by to nešlo u nás? Vše ostatní je dnes dle mého nedůležité.

3 0
možnosti
PH

Souhlas, čapí hnízdo je prkotina ve srovnání s možnou budoucí vlnou teroristických útoků na našem území. Podle toho bychom měli volit. R^

7 1
možnosti
Foto

Já se také domnívám, že pro blížící se volby je u nás v Česku větším problémem Čapí hnízdo než teroristické útoky v západní Evropě.

8 3
možnosti