Diskuse

Policie chce ovlivnit další volby

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

To neovlivnila policie, ale přeběhlíci(Fiala..), tehdy lidé V.Klause. Jinak mohla tehdejší koalice sestavit novou vládu bez Nečase a předčasné volby nemusely vůbec být.

0 0
možnosti
JN

Moc tomu nerozumím, ale třeba mi to někdo vysvětlí. Pan Babiš si zažádal o dotaci na Čapí hnízdo. Tu dotaci někdo schválil. Pokud státní úřad něco schválí, je možné stíhat toho, kdo žádost podal? Pokud tam bylo něco špatně, měl žádost úřad zamítnout. ČSSD je na tom hodně špatně, tak geniální student práv Chovanec zaúkoloval své podřízené, aby jednali. A divím se, kolik lidí jim to zbaštilo....

1 3
možnosti

Asi tu kauzu moc nesledujete, že? Jinak by vám asi neuniklo, že ten, kdo žádost podal se dopustil trestného činu podvodu, trestného činu poškozování zájmů EU atd. tím, že právě ten úřad obelhal tím, že záměrně účelově vyvedl jednu ze svých firem holdingu tak, aby splňovala požadavky na malou či střední firmu, tedy jinými slovy 54 mil. kč ukradl.

Jinak prosím vás, pražská vrchní státní zástupkyně Bradáčová skutečně není Chovancovým podřízeným.Rv

Divím se, kolik pro kolik anonistů je to stále ještě nepochopitelné. Nebo si na hloupé jen hrajete?

7 1
možnosti
FS

Ptám se všech milovníků pana Babiše - to jako pár měsíců před volbami se nesmí ukončovat vyšetřování poslanců, to se dělá jenom v první polovině volebního období? Jak toto chcete porovnávat se starými kauzami?

Např. dotaz a to ke Kubicově zprávě? Co má tato snůška vylhaných novinářských indicií společného s podezřením, že společnost, kterou Agrofert fingovaně na pár měsíců převedl jinam, dostala dotace ze EU, na které tento gigant neměl vůbec nárok?

A dále k Nečasovi, vy si všichni myslíte, že ta paní (v té době milenka) v podstatě neřídila v posteli premiéra a nezadávala vojenské kontrarozvědce úkoly a že ty nahrávky byly zkreslené, fingované ???

2 1
možnosti
LJ

Vzpomínám si na jednu volbu prezidenta, před níž byl zavřen poslanec Sládek a po volbě byl zase propuštěn. Nebyl to jediný případ použití orgánů činných v trestním řízení pro účely voleb. Podle mne by se mohlo mluvit o tradici.

4 0
možnosti
JV

Bylo by zajímavé spočítat, kolik bylo postaveno za dotace např. golfových hřišť, které jsou dle papírů školící střediska - a nikomu to nevadí - jen ten Babiš. Asi z něj má někdo velký strach.

P.S. nejsem Babišův příznivec, jen se pozastavuji nad tím honem na něj...

8 6
možnosti
RM

Politické strany napříč spektrem bojují s největším rivalem. Sám vidíte, že ČSSD, ODS i TOP09 mají program postaven stylem "antiBabiš".

A neříkejte, že když podvádí jiný, tak někdo další může taky. Pokud máte indicie k tomu, že podváděl i někdo další - oznamte to Policii ČR.

5 0
možnosti
KC

Prohnilí proti prohnilým! aneb hra na schovávanou: cifrzloději nahánějí arcizloděje.

1 1
možnosti
VH

To je možné. Jenže každý soud s darebákem dobrý. Ať jsou důvody obvinění jakékoliv.

2 1
možnosti
ZJ

.... po přečtení skoro celé diskuse k tomuto článku, si neodpustím poznámku:Je zvláštní, jak jedno jediné slovo dokáže celou diskusi o Neburešovi rozvášnit.To slovo zní - DOTACE . Na lavici obžalovaných bych dosadil právě toto slovo. Protože cokoliv kdokoliv získá bezpracně a stačí k tomu jen svůj ,,nápad" ověnčit gloriolou jakési ,,potřebnosti",nebo prospěšnosti", se zhusta stává prostou ZLODĚJNOU8-o.

5 1
možnosti

To byste tam pak také musel dosadit slovo "korunové dluhopisy", "kamarádi ze švýcarského gymnázia" atd. atp.

6 1
možnosti
Foto

Ta minulá akce se od dnešní liší a to v politické munici, která, doufám, letos nezůstane zahnívat ve skladech a bude pěkně veselo.

2 1
možnosti
JR

J13a64n 23R66á26ž

11. 8. 2017 15:59

Že bude veselo, o tom nelze pochybovat. Jen lze očekávat, že v tomto hloupém boji nebudou vítězové ani na jedné straně. ČSSD to hlasy nepřidá, Topce také ne, možná ODS ano, ale dá se očekávat, že nesystémových stranám a hnutím (Piráti, Okamura) to hlasy přidá. Že bude ANO po volbách ovlivňovat českou politiku zásadním způsobem i když nebude ve vládě, doufám nechtějí pochybovat ani strůjci tohoto atentátu. Nemyslím si, že stíhání Babiše před volbami prospěje stabilitě politiky a pomůže vytvořit silnou sebevědomou vládu, kterou v této turbulentní době nutně potřebujeme.

0 0
možnosti
MN

Tuhý se musí přece odvděčit Chovancovi za generálskou hodnost. Chovanec je kopie Langra. Jen méně inteligentní.

2 2
možnosti
JR

J91a28n 55R43á93ž

11. 8. 2017 15:04

Asi tak a o inteligenčním potenciálu generála Tuhého, po jeho trapném vysvětlování likvidace Šachty, se dá také pochybovat. Mimochodem: Všimli jste si také, že po likvidaci Šachty se zastavilo vyšetřování kauz spojených s ČSSD? A že se najednou, dva měsíce před volbami rozjelo stíhání Babiše o jejich inteligenci také nevypovídá, neb to příliš připomíná oddělání Paroubka Kubicem a pozadí pádu Nečasovy vlády. Rovněž nález krabice od vína u Ratha v době úpadku ODS také nesouviselo se služebním postupem Bradáčové, že ano? Tak proč by se nový šéf speciálního oddělení policie v kauze Babiš nesnažil, když vidí jak snažení v zametení výbušné kauzy Olomouckého hejtmana vyneslo Tuhému generálské hvězdy.

0 0
možnosti
MB

Ano, to je ta nepolitická politika, kdy politiku ovládají lidmi nevolené struktury ("policejní důstojníci", média, justice..).

Osobně bych si přál Babišův politický pád...ale regulérní politickou porážkou.

Prostě tohle neustále intrikaření (které ovšem ani Babišovi nebylo cizí) mi vadí.

Vadí mi neustále slýchat "volič není hloupý" a přitom sledovat, jak se s voliči zachází jako s opicemi v kleci, které se někdo snaží rozdráždit šťoucháním klackem:-/

4 1
možnosti
MN

Ano, přesně tak.

Všechny protibabišovské politické síly by si to měly rozdat s Babišem v demokratických volbách. Měly by přesvědčit voliče, že jsou lepší jako Babiš.

Na to ale, jak se zdá, nemají koule.

4 1
možnosti