Diskuse

Trump podle Prague New York Times

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Poslední americké sankce mají naprosto bezprecedentní a, upřímně, šokující rys: nová opatření připravují prezidenta o pravomoc sankce zrušit.

Tedy v praxi, pokud by Trumpchtěl některé tyto sankce zrušit, musel by poslat oficiální dopis Kongresu,který by pak měl 30 dní na odsouhlasení či zamítnutí navrhovaného kroku.

Jinými slovy, Kongres si nyní usurpoval moc prezidenta provádět zahraniční politiku a podrobně řídit americkou zahraniční politiku.

To je, zcela evidentně ústavní puč a hrubé porušení principů

oddělení moci, který je jádrem amerického politického systému.

Jde také o výmluvný důkaz naprosté zkaženosti amerického Kongresu, který žádnátakováto opatření nepřijal, když prezidenti obešli Kongres a začali války bezpotřebného souhlasu Kongresu, který však nyní otevřeně přebírá americkouzahraniční politiku, aby zabránil riziku, že mezi Ruskem a USA „vypukne mír“.

̈

A Trumpova reakce? Prohlásil, že zákon podepíše.

Ano, tento člověk je ochoten připojit svůj podpis pod text, který představuje ilegální státní puč proti jeho vlastním pravomocem a proti ústavě, na kterou přísahal.Trump se ukázal být převařenou nudlí.:-/

0 0
možnosti
Foto

Spletl jste dvě kauzy, kauzu mailu Johna Podesty a soukromého emailu Hillary Clintonové, kam se ale hackeři nenabourali. Zde byly informace v režimu tajné. Hillary Clintonová měla používat úřední email. Byla za to napomenuta FBI za nedbalost. Hackeři se nabourali do mailu hlavního volebního manažera kandidátky, Johna Podesty, jenž měl slabé heslo a tyto údaje zveřejnil J. Assange. Ten řekl, ekl, že nemá informace od ruské vlády, ale spekulovalo se, že to bylo zprostředkovaně na objednávku ruské vlády. Právnička údajně nepracovala pro ruskou vládu, ale pro vlivné ruské lobbystické skupiny, snažící se zrušit magnického zákon. A to je v zájmu ruské vlády.

0 0
možnosti
JR

J13a47r85a 16R65a60n72k

7. 8. 2017 19:23

Docetla jsem pouze k teto vete:

"Dodnes nám nikdo nepředložil pádné důkazy o tom, že Moskva alias prezident Vladimir Putin a jeho vládnoucí skupina, ovlivnil výsledek voleb v USA." Dale, ze jste sledoval cele USA volby, to znamena, ze jste ele noci nespal a Vase anglictina je jako zdejsiho mluviho. Vase naklonnost k Trumpovi je znama od pocatku, byl a jste stale oslnen. Tady se skutecne vysetruje a kazdym dnem vychazi na povrch dalsi lzi. Jeste se pobavime......

Jak je mozne, ze jste jeste nezjistil, ze Rusko se snazi ovlivnit i veskere volby v zemich Evropy? Vice ctete, ale ne pouze v cestine.

2 3
možnosti
ZJ

Autore, nemáte pravdu.

Kdyby nebylo Putina a jeho snahy snahy vše ovlivňovat, bylo by tu krásně.

Ani akce "Dešťovka" by nebyla potřebná. A ta vedra. Za ta může taky Putin a Trump mu to schvaluje.

2 1
možnosti
IS

Na Vás se hodí rčení "Kdybyste mlčel, vypadal byste jako filosof".Rv

3 0
možnosti
JR

Motivuje vás pane autore k těm vaším postojům a blogům náklonnost k Trumpovi nebo k Rusku ?

2 8
možnosti
AD

A co takhle rozum, odmítající černobílé vidění světa?

6 2
možnosti
Foto

To je zde ale zcela normální.

0 0
možnosti