Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jednak jsou sankce jednotlivých zemí a pak sankce OSN. Sankce proti Rusku nikdy nemohou byt uvaleny ani schváleny Radou bezpečnosti, protože Rusko zde má právo veta.;-)

0 0
možnosti
Foto

Nikde jsem se nedočetl že by měli ekonomické sankce či embarga nějaký pozitivní vliv. Ve většině případů do odnesli jen dodavatelé a obyčejní občané daných zemí. Příklad, zákaz vývozů komponentů IT do Sovětského svazu. Tehdy Rusové našli jiné cesty a dnes si IT vyrábějí sami popř. dovážejí z Číny. Kdo na tom vydělal či prodělal? Rusové se museli naučit co neuměli a Američané ztratili možnost spolupráce či kooperace a tím možnost i kontroly. Dnes je Rusko technologicky neznámá země s obrovskými materiálními možnostmi. To je právě to co dnes dělá Američanům těžkou hlavu a proč ta histerie.

2 3
možnosti
KC

Konglomerát EU se zvrhl v nástroj Německa formovat jej podle německých potřeb. Není to žádný objev, ale tvrdá realita všech, kdož jsou ještě při smyslech. Nikde sice dosud nebylo napsáno, že taková V4 má šlapat podle prušácké píšťaly, přesto je podle této premisy s V4 jednáno. Proto nechápu, proč by mě měly zajímat právě německé starosti.

17 1
možnosti
PS

Byli jsme před EU, budeme i po ní...

1 1
možnosti
MR

M21i88l10a82n 47R78a56d65e14k

31. 7. 2017 17:50

Jak se rika, co je povoleno bohovi.....aneb co je moje na to mi nesahej. Pamatuji jak Nemecko kritizovalo treba Polsko ktere prodavalo jablka do Ruska, to byla prece zrada, kdyz EU vyhlasila sankce. Na plynovod to logicky neplatilo, to bylo pro dobro Nemecka, ostatni maji drzet hubu a krok.

Cesko a jine nezajimave zeme take nemaji delat ksefty s Cinou kdyz je tam takova krvava diktatura, ale britska kralovska rodina nebo papalasi tech "lepsich a demokratictejsich" zemi se pred cinskym presidentem podelaji.

A ted kdyz sankce vyhlasily USA, tak to se nelibi, kdyz Nemcum delaji to same co oni jinym

18 1
možnosti
JM

Trochu jste to popletl polské jabka neprodávalo Polsko ale Bělorusko a nevadilo to EU, ale Rusku ;-D. Jinak máte v zásadě pravdu.

3 0
možnosti
VJ

Německo se do rozličných pastí chytá neustále a pravidelně. Ale proč ne, když na to má, že.

11 0
možnosti
JS

Německo je poražený stát a na jeho území stále zůstává jediná velmi silná okupační armáda USA. USA dobytá území dobrovolně neopouští. Chce snad SRN postupovat podle vietnamského vzoru? Takže jednoduše a stručně, plyn se bude vozit z USA, ať to stojí kolik chce. USA the first.

11 7
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,63
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články