Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby dal Buh Topolovi nekolik paralelnich zivotu,

tajemnika okresniho vyboru KSC, vedouciho v masne, traktoristy, studenta z Afriky, slevace z Plzenske skodovky, lekare z prazske Vojenske nemocnice, komunistku z male fabriky, postavu VH a dalsi VYHRADNI,

dal by mu tim pravo hodnotit lidi a dobu. Takto bude lepsi. kdyz bude mlcet, aby nebyl za hodne nemoudreho.

3 5
možnosti

A kdyby nekdo slysel hovorit ci psat HO o nove generaci 'horsich nez komunistu' jez predstavuji napr. mlady Stropnicky ci lide z Zit Brno, dejte vedet. Rad si poctu.

0 4
možnosti
Foto

Kdo čte komentáře Jany Machalické, ví že píše stále stejným stylem - přímočaře, drsně, bez slitování. Ale ne hystericky. Kdo tvrdí, že při setkání se západními cizinci za socialismu nezažil stud, bude mít špatnou paměť. Nesvoboda, zaostalost a chudoba kdysi kvetoucí a bohaté republiky rozhodně byla důvodem k hanbě. Mám-li přiznat pravdu jedné ze stran sporu, pak rozhodně spíše Topolovi a Machalické, než Klausovi a spol.

15 4
možnosti

Kolik ze Topol zasadil stromu, postavil domu a vykopal studni?

Projevil se jako namysleny hlupak vidici jen svuj zivot, cerpajici jen ze sveho limitovaneho pohledu na svet. A pri tom hovori za vsechny.

5 12
možnosti

To je dehonestace s neznalostí dehonestovaného!

0 0
možnosti
Foto

Topol asi žil v jiné době nebo nic o tom neví. Žil jsem dlouhá léta v zahraničí a poznal stovky Čechů i Slováků emigrantů. Neznal jsem nikoho, kdo by se styděl za to, že pochází z Československa.

7 3
možnosti

Kde jste žil , v Rusku (Sovětském svazu ) ?

5 4
možnosti

J34a65n 39P63a19v16l82í86k

27. 7. 2017 15:47

Zdá se mi, že pan Bartoň hermánkovatí.

4 4
možnosti
Foto

Ach, ta moje proslulost, co?

1 3
možnosti

Rok narození 1948. Takže většinu života v tom režimu, nepřeji si, aby se vrátil, ale nenaučil mne podvádět, krást, dávat a brát úplatky, ulejvat se, chlastat. Asi že mne vychovávali rodiče.

4 0
možnosti

Jáchym Topol má mnohem vice rozumu, morálky, slušnosti, soudnosti, sebereflexe, než ta parta tří tajtrlíků obhajujících Zemana a pak hledajících jakoukoliv záminku si kopnout do oponentů.

Ovšem psát reakci na reakci na reakci... to mě pobavilo ;-)

18 5
možnosti

jestli je někdo tajtrlík, tak spíše Vy.

3 2
možnosti

Tak jste napsal pane Bartoni svou reakci na reakci na reakci na pana Topola.

Teď já píši svou reakci na vaši reakci na reakci na reakci na pana Topola.

A konstatuji, že pan Topol má pravdu a vy se mýlíte. A mýlíte se proto, že jste vždy za všech okolností loajální klausovec.

12 3
možnosti

Zrovna tak se mýlí i ten, kdo je za všech okolností proti Klausovi.

0 1
možnosti

R49a93d95e71k 22J34a50r49o70š

27. 7. 2017 14:06

Drtivé většině lidí v zahraničí je nějaké Česko u pudele. Znají tak maximálně pojmy či jména: Československou, Praha, Bohemian glass, plzeňské pivo, Antonín Dvořák, Havel, Jágr, Alfons Mucha, Švejk.

Celý "spor" mezi Topolem a Klausem vznikl proto, že jeden jen ultrasluníčko a druhý ultranarcis...

0 1
možnosti

Srovnal bych to jinak: Jeden byl od dětství vržen do disidentství a prakticky neustále byl v konfliktu s totalitním režimem a druhého od maturity až do odchodu do důchodu živil stát, proti jehož nešvarům začal pokrytecky kázat až když se to smělo... Jednomu status syna a vnuka slavných lidí byl dát zvnější, druhý svoje elitářství systematicky budoval už od sňatku s Livií...

9 2
možnosti

Mýlíte se. Naprosto přehnaná byla reakce pánů Klause, Weigla a Jakla. Něco tak trapného a nedůstojného jejich inteligence, kdy vytrhali z kontextu různé Topolovy větičky a z pozice nejelitářštějších elitářů a tím nejelitářštějším slovníkem říznutým husákovskou demagogí obvinili Jáchyma z elitářství, to by se jeden popukal smíchy, kdyby mu nebylo současně smutno... A nejsmutnější byla ta trapná větička, v níž si prý vážili Josefa Topola... Klaus by měl už jen mlčet a Hájek, ten co nepochází z opice a má mozek z roztaveného mosazného kříže, jakbysmet...

20 5
možnosti

Pardon, zaměnil jsem Hájka a Weigla...To se omlouvám :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,88
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články