Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Dobře napsáno,hysterická reakce svědčí jen o velké nenávisti a nevyrovnané osobnosti a to dodávám,že Klause a jeho svitu nemusím...

4 4
možnosti
RC

kterou hysterickou reakci myslite? Klausovu, nebo az naslednou?

2 0
možnosti
Foto

Je to tak. Prezidentská volba se nezadržitelně blíží a tak všichni nabrousili své rapíry a pera a dali se do intenzivního boje.

Móda "stydění se za prezidenta" není jen naše. Sice jsem to tak doslova nečetl, ale myslím, že řada občanů USA vyjádřila svoji nevůli setrvat v zemi kvůli zvolení Donalda Trumpa prezidentem, ovšem nikdo to nesplnil.

U nás byla takovou průkopnicí Jiřina Šiklová, ale svou "vyhrůžku" samozřejmě nesplnila.

Hrdost na vlast by neměla záležet na tom, jaká politická garnitura je zrovna u moci. Prostě, jsem Čech, mám rád tuto krásnou zemi a jsem na ni hrdý. A když jsem v 60. letech jezdil stopem po Západní Evropě, vždy jsem měl a báglu přišitou československou vlajku.

7 3
možnosti
Foto

A ještě dodatek. Pomlouvat a žalovat, to je snad česká specialita. Kdysi, když byla arbitráž o TV Nova, tak prý někteří čeští politici, jen aby vládnoucí straně zavařili, dodávali protistraně důkazy a my to prohráli.

A stejně tak ta šaškárna s tím chilským perem. Takové protokolární pero vždy patří podepisujícímu na památku. Ovšem ministr Schwarzenberg usnul a pero si nevzal.

Zůstalo ležet a podle Ústavy je podepisujícím vždy prezident. Pouze tuto pravomoc může delegovat. A Klausovi bylo líto, že tam to pero zůstalo ležet a udělal tu šaškárnu, nikoli krádež.

Nic by se nedělo, kdyby štáb ČT, který měl Klause rád stejně jako nyní Zemana škodolibě tu nahrávku z již běžící kamery pustil do světa.

Lidově se tomu říká kálet do vlastního hnízda a má to jasnou souvislost s Topolovými výmysly.

4 6
možnosti
ZB

Klaus si pořád léčí svuj mindrák z Václava Havla a pokud jde o Zemana,není nic co by udělal pro prestiž naší země v zahraničí,pokud nebudu počítat Rusko.Pokud si ho už někde všimnou,tak jen jako trapáka co dělá jen ostudu.Pan Topol má prostě nepříjemnou pravdu a to,že po něm vystartoval Klaus i s celou svou smečkou mluví samo za sebe...

20 8
možnosti
MJ

Pan Topol nemá pravdu , pane Bárto, přeci nemůžu souhlasit s tím , že se budu v cizině stydět za to , že jsem Čech, je kvůli jakému si hlupákovi, kterého si zvolili hlupáci za prezidenta.

4 2
možnosti

Jane,vysvětli mi,prosím,proč názor Jany Machalické považuješ za hysterickou reakci a tvůj článek za nehysterickou reakci.Děkuji za odpověď

7 1
možnosti
Foto

Lojzo, jestli ono to není tím, že paní Machalická pouhou glosu považuje za pamflet proti Topolovi a text pana Bartoně je pouhým komentářem vyjádření obou stran, aniž by tvrdil, kdo má a kdo nemá pravdu, pouze vyjadřuje názor, že komplex mají ti zakomplexovaní, zatímco ti druzí dokáží žít naprosto pohodový život.

6 6
možnosti
Foto

no, po přečtení rozhovoru, reakce pana Klause a reakce paní Machalické, dávám za pravdu spíše té dámě.

17 3
možnosti
RC

Souhlas.

Pani Machalicka neudelala nic jineho, nez Ti dva panove. Oni si kopli do Topola, ona si kopla do nich. A zrovna jeden z nich ma pritom nemalo masla na hlave, co se tyka soucasne situace. Cely svet si z nej delal legraci, jak krade tuzky. Mam obavu, ze Klaus se zejmena ozval na obranu kamose Zemana, volby se blizi, nepochybne Zemana zase podpori. Proc? To osobne vubec nechapu.

12 2
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články