Diskuse

Chovanec, Sobotka a Zaorálek – Česani jako vyšití!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Já když ten plakát viděl poprvé, tak jsem se domníval, že někdo už vystartoval s antikampaní a oni si zatím vážně myslí, že tohle už opravdu zabere.

4 0
možnosti
Foto

Jo. A to si ještě k tomu vymysleli nové logo. Poradci jim poradili, že právě kvůli tomu je všichni zvolíme.

2 0
možnosti
KC

S těmito okoukanými zoufalci alias vyčichlými rapsodiemi chtějí Česani zabodovat? Právě s těmi, kteří stáhli preference na necelou polovinu od posledních voleb? Pak můžeme v klidu usínat, od nich žádné nebezpečí nehrozí, ti pánové nemají tušení, co chce volič a která vůbec bije!

4 0
možnosti
VK

Socanů nijak nefandím, ake z Babišovců mám velký strach. Tož tak. Kdyby voliči trochu přemýšleli, nevolili by podle plakátů, ale podle toho co volební strany dokázaly, kam chtějí do budoucna a samozřejmě kolik je v nich také "ničemnosti". Tak jak to je: pro IQ tykve, vymýšlejí strany odpovídající kampaně.

0 4
možnosti
JP

J55a75n 21P71a40l72l89a49s

12. 7. 2017 22:22

Právě jste potvrdil, že voliči socanů mají IQ tykve. Díky.

1 0
možnosti
KM

Ten obrázek s tričkama "ČESANI" je móc, móc hezkej.

Jen škoda, že ty postavičky jsou nadmíru idealizované. Protože kdyby tam byla ve skutečných rozměrech a v příslušném objektivním poměru velikosti k ostatním, vyvedena tučná, byť několikráte neúspěšně liposukcovaná, postavička pana současného předsedy, ministra vnitra, plzeňského rychlostudenta a bývalého zelináře, pak by se ostatní postavy představitelů této bandy tragédů patrně již na plochu obrázku určitě nevešly.

7 0
možnosti
Foto

Není tučný, jen je takový nadýchaný;-D

1 0
možnosti
PJ

bartoni uz jsem vam jednou řekl abyste si vzal tricko.. nemuzu vam dat pokutu jako v chorvatsku ale takto oddeny se hodite jen k tepani vlastního buranstvi..

1 0
možnosti
PB

Možná pan Bartoň tou neformální fotkou vyjadřuje, že je vhodné tuto diskuzní platformu vnímat s nadhledem a není třeba být zbytečně zarputilí.

Ale je možné, že to chápu zcela špatně. :-)

1 0
možnosti
Foto

Pozabíjeli by se ještě než by vylezli ze šatny.

0 0
možnosti
Foto

Já jsem při prvním nepozorném shlédnutí myslel, že je to nějaká rozjuchaná Dukla v prvomájovém průvodu.

0 0
možnosti
DV

D75a36v88i30d 40V22l64k

12. 7. 2017 12:44

Česani brutálně nastoupili s evidentním cílem zastrašit a zničit protivníka. Bohužel tím protivníkem je Andy s výcvikem z ŠTB Tak si stateční Česani nadělali do trenýrek a vrátili se do sněmovny.

3 0
možnosti
VH

Co jde z Česanů nelze slušnými slovy napsat...Rv

8 0
možnosti