Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zao je brepta... asi tam fakt není z čeho brát...

0 0
možnosti

Pana Z jsem naposledy viděl v nedělní partii, kdy z něj Kalousek udělal králíčka hlupáčka, bylo mi líto soc.dem., že to je jejich lídr pro volby. Bylo by vhodné,kdyby ho někdo alespoň trochu doučil základům ekonomie a taky rétorika by nebyla špatná. To skutečně je to nej...co nám může tato nejstarší strana nabídnout?

4 1
možnosti
Foto

Pan L. Z. v mládí vystudoval marxismus-leninismus /včetně příslušného způsobu vedení sovětské ekonomiky/ a nic jiného si zatím o ekonomikách ostatních nezjistil - protože to ke svému jednoduchému životu na účet státu nikdy předtím vědět nepotřeboval. ;-O

0 0
možnosti

J49a65n 23H98u18r34y17c44h

3. 7. 2017 12:22

Buldok Zaorálek chce 25% a bude velmi rád, když bude mít 10%. Dělá pro to vše možné i nemožné. Sklízí úrodu za práci v minulém období.

5 1
možnosti
Foto

S lehkými obměnami kopíruje Paroubka, kterému se to povedlo...

1 0
možnosti

Pan Zaorálek " všechno to" nevidí nebo " všechno to" nechce vidět? On spíš ani neví co ty dvě slůvka znamenají. Jedinnýmu čemu věřím že nám voličům ještě ukáže, co, to ví jenom on.;-D

0 0
možnosti

Posilování Hnutí ANO, chápu i přechodem voličů od ČSSD. Jakkoliv socialisty nevolím, z jejich pádu radost nemám. Jsou tradiční a byli čitelní. Zdůrazňuji slůvko byli ! Nepřeháním, já jsem skutečně nepochopil, kdo je vlastně jejich koncový volič ! Zaorálek může přinést nějaké bodíky - nikoliv zvrat. Jde o cyklus, podobně popisuje p. Konáš a není to problém jen ČR ... Tři chlapi v chalupě padnou ... Co postaví účelnějšího následně - nevím :-)

3 0
možnosti
Foto

Socialisté narazili ve chvíli, kdy i jednodušší volič pochopil, že permanentní "porcování medvěda" za účelem přihrávání státních zakázek kámošům a korumpování voliče zbylými drobečky není perspektivní a v důsledku ubližuje právě těm voličům, jejichž zájmem se ČSSD nejvíce oháněla.

2 0
možnosti

Ano, Zaorálek je možná zvíře, ale napadají mě mnohem trefnější druhy, nežli je buldok. Jestli si jen tak nelichotí...:-)

6 1
možnosti

Lihoví chlapci si v pojmosloví libují - a to kolem ještě objíždí buldozer , Jirka ! ... :-)

4 0
možnosti
Foto

ČSSD jen sklízí to, co zaseli Zeman, Gross, Pallas, Lachnit, Urban, Mládek, Paroubek, Hašek, Chovanec a řada dalších zjevů, na které si dnes vzpomenou už jen masochisté. Český volič a zvláště volič ČSSD je poněkud váhavý a méně orientovaný, ale jakmile se rozhodne změnit stranu, lze jeho rozhodnutí jen těžko zvrátit. Vše urychlil nástup A. Babiše, který nabídl soc. dem. voličům totéž, ale podložené hmatatelnými výsledky Agrofertu a bez nekonečné řady politických podvodníků a skadálů. Proto nevěřím, že Zaorálkovo úsilí přinese změnu k lepšímu.

4 1
možnosti
Foto

Právě proto ČSSD sází /podle pana Konáše/ "na voliče váhavé a méně orientované" a především na ty, kteří se předloni udeřili do hlavy a totálně ztratili paměť - co jim to vlastně ten neustále jako blázen se smějící Sobotka (s přezdívkou Zubatá pleš) vlastně ten podzim roku 2013 sliboval - a nesplnil !!

0 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články