Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autor se evidentně zahleděl do oněch dvou teroristických útoků, jak do slečny vnadných tvarů - což je ovšem chyba. Jak už poznamenal předchozí diskutující, občané VB se pokusili napravit překvapivý výsledek referenda o odstoupení UK ze struktur EU, a dali to najevo tím nejefektivnějším způsobem: volili toho, kdo jim předestřel možnost "soft Brexit", tedy Jeremyho Corbyna. Je totiž všeobecně známo, že mladí lidé, kteří před rokem v referendu nevolili, neboť "věřili, že to klapne", tentokrát neponenechali nic náhodě, a zcela zásadním způsobem vyjádřili svůj názor na výhružky T. May vůči Bruselu ve stylu "good deal or no deal". Konec konců, když už autor dokázal v zahraničním tisku najít a zkopírovat onen citát o "chodící mrtvole", jistě si dokáže vyhledat i statistiku nárůstu volební účasti voličů ve věku 20-35 let ;)

0 1
možnosti

Pár křiklounů před parlamentem a hle co se z toho dá vyvodit. :-P

U těch unionistů nejde o to, že nejsou dostatečně multikulti (nebo jen z malé části), hlavní důvod odporu je vysoká pravděpodobnost narušení křehké rovnováhy v Severním Irsku.

A tvrzení, že hlavním tématem voleb bylo nebezpečí teroru od migrantů a ne brexit, je taky slušně mimo. Právě že tzv. hard brexit plus zcela asociální představy a návrhy konzervativců byly hlavními tématy voleb.

1 0
možnosti

Rv nový vůdce to jistě vyřeší

0 1
možnosti

J15a49n 81R75á33ž

12. 6. 2017 16:07

Zcela jistě vyřeší, jako vždy v historii a zejména v britské historii. Britové vždy v kritických chvílí vygenerují schopné vůdce. Jako vygenerovali královnu Alžbětu, která uchránila Británii před Španěly, Winstona Churchilla, který uchránil Británii před Němci, Margaret Thatcher, která Británii uchránila před zdivočelými socialisty , tak zcela určitě v nynější krizi Britové vygenerují nového silného vůdce schopného Británii ubránit před marasmem zachvacujícím kontinentální Evropu.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS