Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já nevím, jak jsou v Německu integrovaní Turci, ale například vím, že i někteří Češi, co zde pracují v určitých oblastech ve vysokoškolských pozicích, mají pocit, že se na ně rodilí Němci dívají trošku skrze prsty. Kdysi jsem se bavila s českým inženýrem, který v Německu pracoval v jaderné elektrárně a sdělil mi svůj zážitek a ten byl asi následující. Němci automaticky předpokládali, že je levným gastarbaiterem a to by jim nevadilo. Když ale zjistili, že pracuje v kvalifikované pozici, nebili příliš spokojení. Ale zase mu nedali najevo zjevné opovržení. Má příbuzná, jež tam pracuje, s částečně iráckými kořeny, je tmavší pleti, mi naopak řekla, že jsou na ni Němci mnohem příjemnější a milejší, nežli u nás my Češi, ačkoli je Češka. Všichni si o ní totiž automaticky myslíme, že je Romka.

0 0
možnosti
JR

Jen by mě zajímalo, v kterém pořadu vlastně ten Šándor mluvil? 8-o Projel jsem archiv Událostí, komentářů do 20.– 21. dubna a nic. Měli tam ve studiu jen Okamuru s Váňou a novináře Fleischmanna...

0 0
možnosti
JB

Jediné, co muslimové teď potřebují, jsou nečinné vlády v Evropě! A dalších řekněme 10-20 let. Pak budou původní obyvatelé v mnoha zemích v menšině -a muslimové převezmou legálními volbami moc a budou mít své zástupce v zastupitelstvech a vládách. Myslíte si, že to vidím moc pesimisticky? Naopak - to je ta lepší varianta!!!

6 0
možnosti
PS

P33e32t15r 19S32k80á57c45e80l

26. 4. 2017 19:48

Lepší varianta je vzít rozum do hrsti. Zdravého rozumu je nám třeba...R^

0 0
možnosti
IM

I11v82a43n 74M27i86n72á38ř

21. 4. 2017 16:01

V Západní Evropě je až příliš mnoho vysokých politiků, kteří stále - ne a ne pochopit, že muslimové - rozhodně po demokracii netouží. Ono proklamované rčení, že nejsou všichni teroristé, ještě neznamená, že mnohým z nich zločinost vlastních soukmenovců z IS, alespoň neimponuje. Tato komunita je svými politickými, kulturními a hlavně náboženskými postoji na úplném protipólu představ - běžného občana EU. Proč je nám tedy neustále vnucována vzájemná integrace ? Proč bychom měli hledat v sobě jakousi zcestnou solidaritu k její nelegální migraci, která nás bude ještě i v třetí generaci .. jen nenávidět ??! Vždyť Evropa si (ještě donedávna nepředstavitelný) teror touto nesmyslnou tolerancí .. doslova předplácí !

27 0
možnosti
JS

Kvoty jsou stale na programu. Do voleb se o nich takticky mlci. Na plno se to rozjede az si Nemci zvoli Parteigenosse Martina Schulze.

15 0
možnosti
Foto

Multikulti jsem bral vždy jako prostředek integrace v tavícím kotlíku.

0 0
možnosti
JL

Nevím, jak by to chtěl pan Šándor změnit? Je přece jasné, že v zemi, kde je 5 milionů muslimů, kde jsou otevřené hranice, není možné polapit všechny "odbojáře" islamistů. Museli byste postavit koncentráky, uzavřít hranice a "odboj" by stejně pokračoval, jako za války. On to totiž svým způsobem je válečný stav. Muslimové se radikalizují v celé severní Africe na Středním východě až po Aghánistán. Tomu se nedá prostě zabránit, jediná možnost je zamezit příliv dalších muslimů - což je právě to, co nechtějí politici Západu přiznat - s výjimkou USA a Austrálie.

22 0
možnosti
TP

T61o55m79á43š 20P73í69c28l

21. 4. 2017 11:29

A zanedlouho uvidíme, kterak se Macron stane s programem "Zvykejte si, že vás může kdykoliv zabít muslim, my proti tomu nic dělat nebudeme." prezidentem...

27 0
možnosti
JR

J65a28n 26R82á63ž

21. 4. 2017 10:51

Zpráva o tom, že útok na Champs-Élysées byl teroristický čin, je typický Fake news ruské propagandy šířený xenofobními nepřáteli multikulturního obohacování Evropanů.

Pravdou naopak je, že pokojný francouzský občan zastavil vedle policejního auta a chtěl se zeptat, kudy se dostane k Eiffelovce. Policisté si to špatně vysvětlili a začali bez varování hystericky střílet.

Kdyby policisté měli toho Francouze v podezření, že je sympatizant IS, tak by ho přece měli permanentně v hledáčku odstřelovačské pušky a nemohl by nosit zbraň. To dá rozum!

Jakmile začne platit Rozhodnutí EU parlamentu o omezení vlastnictví zbraní, všichni potenciální teroristé a sympatizanti IS odevzdají dobrovolně své zbraně, zruší se vyjímečné stavy ve Francii a Švédsku, vojáci se vrátí do kasáren a policisté, aby neprovokovali přistěhovalce, budou v celé EU chodit po ulici neozbrojení. Už se na to těším!

23 1
možnosti
MN

Evropa má namále?... To snad už ani nedoufejme! - Evropa má za sebou bod zvratu ve vývoji, z něhož není návrat.

Poradili si snad Čechoslováci se sudetoněmeckou pátou kolonou? Pomohla jim v tom Francie nebo Británie? A to byli kulturně, vývojově a nábožensky blízcí spoluobčané.

Dětem imigrantů z islámských zemí, kteří se rodí ve státech Evropy se automaticky dostává státní občanství země, kde se narodili. Mohou vstupovat do armády, policie, politiky. Mají volební právo. Je jen otázkou času a počtu těch, co a kdy pravomoci a možnosti, které tím dostávají, otočí proti těm, co jim tato práva přiznali. jako policisté a vojáci - vycvičení a legálně ozbrojení mohou najednou začít prosazovat silově cokoliv. Křesťanská Evropa a její původní národy jsou na nezvratné cestě ke svému konci.

40 0
možnosti
Foto

No tak tehdejší mínění Západu vyjádřil Toscanini, když se dozvěděl, že paní Davenportová chce navštívit Československo: Slovani jsou primitivové. S tímtéž despektem se setkáte u jednoho britského novináře, který byl zde v době Mnichova.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,96
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články