Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Spiklenecké teorie mají lidé rádi. Přitom na to mohli opravdu přijít reportéři Blesku. Nicméně tady se řeší kdo koho nabonzoval a komu to prospělo místo merita věci. Stavěl Bláha domek pro Zimolu jako odměnu za vynikající plat, nebo nestavěl?

0 0
možnosti
MV

normalni nenazranost a ta lidem nesvedci, jak vidno...

1 0
možnosti
Foto

Další politický masakr v téhle zemi, spáchaný za pomoci masmedií. Kdykoliv lze vypustit proti komukoliv jakékoli obvinění, a to zcela beztrestně a bez odpovědnosti za následky. Už jsme takových viděli hodně a ještě budou přibývat. Chraňme se vstupu do politiky, ale současně si musíme odpovědět na otázku, jak pokračovat bez politiků... Je z toho cesta ven?

0 0
možnosti
JH

J31a39n 83H94r55u83z34a

24. 4. 2017 14:39

Informace o Zimolovi mohl být autore dodán stejným zdrojem, který nás seznámil s kabelkami jisté Sloveny. To Vás nenapadlo? Mě ANO. A ten soudruh co fotil Topolánka v Itálii s holým šulínem jistě také neodevzdal svůj foťák do sběru. Čím kdo zachází tím také schází.;-D

1 0
možnosti

M55a88r47e12k 82Š62n63o91b27r

20. 4. 2017 10:02

Na ten problém, kvůli kterému byl nakonec odvolán, si zadělal sám. Ať už to byl problém zástupný nebo ne.

Sobotka podzimní volby projede a podle mého se dá s velkou jistotou očekávat, že minimálně Zimola, pravděpodobně též Hašek, se na podzim znovu objeví, budou kandidovat do čela ČSSD a Sobotku odstaví. Mám pocit, že nyní možná prohráli bitvu, ale nikoliv válku.

4 0
možnosti
LV

To je otázka, zda Sobotka podzimní volby projede. Ono se může na celostátní úrovni stát přesně to, co v Jihočeském kraji. Babiš vyhraje, ale zůstane sám. On si nevidí do úst a sám sobě notně ořezává koaliční potrenciál. Jakoby hrál na to, že Sobotka bude chtít vládnout za každou cenu a lidovci taky. Ale tím, jak se vůči všem vymezuje, jak hlásá, že všeci kradnů, jenom on je čistý, nejenže hází všechny do jednoho pytle, ale taky tlačí na to, aby se spojili a zametli s ním.

Na druhou stranu máte pravdu v tom, že Hašek, Tejc a spol ještě neřekli poslední slovo. Ti něco kujou a jen nechtějí být zatím na očích.

0 0
možnosti
AN

Ale no tak, zasvěcení dobře ví, že Zimola jel v dalších všivárnách, tunelech, rozkrádačkách dotací ROPU, tak jako každý sociálně demokratický hejtman od Rátha přes Vaňhovou a Zimolou to konče, spíše nekonče. Nehledě k tomu, že charakterově je to poněkud pokřivenější chlap, tak co tu řešíme.

1 2
možnosti
SB

To, že Zimolu a spol odvolají a zbaví funkcí veřejnost nebere. Musí následovat vyšetření a potrestání a zabavování případně nespravedlivě pořízeného majetku. To očekáváme jako konec této kauzy. Odvolání je pro veřejnost k ničemu !

0 0
možnosti
ZN

Doporučuji Vám shlédnout zasedání krajského zastupitelstva cca měsíc zpět. Zveřejnila ho např JTV. Sry Zimola je nevinej asi jako šplaka před penzí. Za tím není žádný politický boj. Prostě je to politik made by ČSSD.

1 0
možnosti
VM

Zajímavě napsaný blog, ukazuje nám zřetelně jednu z korupčních kauz, ostatní nechci ani číst, pan Zimola mě zklamal, byl to, pro mě, jeden z charakterních politiků a svým způsobem osobnost;-€

1 0
možnosti
MK

Zimola nebyl zlikvidován. Dal nepříteli nabitou a odjištěnou zbraň. Krom toho je to asi taky pěknej lump.

19 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS