Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

"Ministr financí Andrej Babiš čelí bezprecedentnímu útoku svých koaličních partnerů." Babiš čelí otázkám, kde vzal peníze na nákup akcií Agrofertu. Ač mnohokrát sliboval, dosud nevysvětlil. Naposledy to prý zmastila jeho účetní. Asi jí bude muset vyměnit.

"Mám velké pochybnosti o tom, zda boj „všichni proti Babišovi“, může politickým stranám přinést něco pozitivního." Myslím, že to přinese víc, než "Všichni proti Kalouskovi a živnostníkům".

A co se týče Babišových dluhopisů. Dneska se tváří, jaký eklhaft to je, ale když už jako ministr financí nakupoval druhou emisi dluhopisů Agrofertu, eklhaftné se mu to nezdálo.

Pikantní je, že jako ministr financí, který by - když je to tak odporné - měl rázně zakročit a iniciovat v parlamentu, kde má jeho koalice pohodlnou většinu, okamžitou změnu. Místo toho si přihrál malou domů ve výši cca 13 milionů korun na daňové úlevě.

Smutné je, že mu to 30 % voličů je schopno odpustit jen proto, že umí nadávat Kalouskovi a plivat na parlamentní demokracii s tím, že je to žvanírna... I to, že byl donašeč a k majetku přišel za velmi podivných okolností. I lhaní kolem Čapího hnízda.

13 5
možnosti
VM

Ale ona to žvanírna opravdu je....

4 1
možnosti
LV

Ale ona demokracie je právě o tom, že se může každý vyjádřit.

4 1
možnosti
ZB

Vyjádřit ano, ale ne vyžvanit.

3 3
možnosti
LV

A kdo o tom rozhoduje, co je žvanění a co ne? Vy?

2 1
možnosti
Foto

Vy potřebujete někoho, aby určil, co je žvanění a co už ne?

1 1
možnosti
LV

Já ne, ale pan Beránek nejspíš ano. Ale nepochybuji, že i Vy nám něco moudrého k tomu povíte :-)

2 1
možnosti

Moudré to prostě řekne bureš a tak to je.

2 1
možnosti
Foto

A čemu se divíte? Vy to potřebujete také, jménu navzdory :-)

1 1
možnosti