Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J51a34r43a 11R28a81n12k

17. 2. 2017 19:35

Obavy jsou opodstatnene a vi se o ruskych dlouhych prstech jiz od podzimu minuleho roku.

bgr.com/2017/02/09/french-presidential-election-russia/

Feb 9, 2017 - Russian covert operations, like hacking the Democrats and spreading compromising material, or promoting fake news on Facebook and other ...

Fears Russia will hack Germany, France and Netherlands elections ...

http://www.express.co.uk › News › World

Dec 13, 2016 - Security officials say online political warfare is set to worsen with a clear threat from Russian hackers. It comes as the CIA claimed Russia ...

France's Presidential Front-Runner Says Russia Is Hacking Him Now ...

https://www.bloomberg.com/.../macron-urges-eu-pressure-on-russia-as-campaign-suff...

3 days ago - Emmanuel Macron is calling for the European Union to stand firm against Russia as his French election campaign is targeted by computer hackers. ... Macron’s campaign chief Richard Ferrand on Monday blamed the Russian government for perpetrating cyber attacks on his team’s computer ...

0 0
možnosti
MR

pani Rank, piste jen o Kanade. Neni to vase kredo?

1 0
možnosti
JR

J71a13n 56R74á46ž

17. 2. 2017 13:02

Západ ukazuje, že neví, jak čelit útokům milionů ruských agentů ovlivňujících volby. Musí jich být miliony, neboť, kdo by jinak dal hlas Trumpovi v amerických volbách, když podle CNN, Washington post, New York Times i všech průzkumných agentur skoro všichni Američané se těšili na Hillary Clinton.

No a teď Francie: Tam ruští agenti nejprve "oddělali" favorita liberálů Fillona a teď se pustili do Macrona. Zabránit volbě Marine LePen by se přece dalo jednoduše. Internovat všechny příznivce Front National, stejně to jsou Putinovi agenti, zablokovat sociální sítě a do volebnich místností pustit jen toho, kdo podepíše prohlášení, že není rusofil.

P.S. Ten současný hon na ruské agenty a informační servery v souvislosti s jakýmikoliv volbami připomíná mccartyovskou protiruskou hysterii v padesátých letech. Je to trapné!

8 0
možnosti
VK

Co třeba zaplavení mediálního prostory hoaxy a dezinformacemi? Volič moc chytrý není, nebudeme si nic nalhávat, stačí dobře načasovaná lež a už to jede. Příklady máme doma že. Zeman.

3 5
možnosti
ZJ

Vy tu hrozbu neberete vážně. Ale podívejte se z okna. Putin nařídil a uralský front začal mávat dekama a je námraza. Ostatně i ten smradlavý vzduch na Ostravsko poslal ON. Nebo, že by nevzdělaný ruský mužík přechytračil CIA,FBI, OPBH, OKD, a další?.

6 0
možnosti
DB

Tak Rusko nakonec možná zachrání celý Evropě zadek... :-)

2 2
možnosti
MD

Kdyz nam 'prvni strana' realisticky popise kandidaty 'druhe strany', pak at treba Rusko realisticky popise kandidaty te prvni. Volic tim jen ziska. I kdyz prvni strana narika a place.

2 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,84
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články