Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J45a65r46a 36R20a79n88k

6. 2. 2017 3:12

Trump by se Vas zeptal: "lidska prava"?8-o

Donald Trump listed as threat to human rights by watchdog due to his ...

http://www.independent.co.uk › News › World › Americas

Jan 16, 2017 - Every year, Human Rights Watch publishes a report highlights threats to ordinary people around the world. It has drawn attention to pressing problems in places such as China, the Philippines and Syria. But the 2017 report also highlights the threat to human rights by the rise of

0 1
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi.

Ten plošný zákaz je pro mne však "podivný", protože nejen podmínky vstupu do USA jsou dost restriktivní, ale navíc jejich tajné služby mají o potenciálním nebezpečí dosti kvalitní informace, zejména díky spolupráci s Mossadem, o níž nepochybuji.

2 2
možnosti
JR

J18a62n 31R55á33ž

5. 2. 2017 12:48

Když jsem sledoval, jak Trump obhajoval své rozhodnutí, tak jsem z toho vyrozuměl, že jen chtěl dát bezpečnostním složkám čas na vytvoření systému, aby se do USA, pokud možno, nedostal legálně žádný imigrant, který by představoval byť jen potenciální nebezpečí pro americkou bezpečnost. Zejména chtěl zatrhnout Obamův plán, že ze zemí, kde probíhají boje, a to i etnické a náboženské, by byl umožněn vstup do USA i bez víza a tito lidé by měli přednostní právo na získání t.zv. "zelené karty"

Vypadá to, že tento krok neměl dostatečně promyšlený a tak dostal lekci, že jako prezident nemá tak volné ruce pro rozhodování, jako má ve svých firmách. A to je dobře. Příště si dá pozor, aby se nedostal do sporu s Federálním soudem, který vyhrát nemůže.

P.S. Systém kontrol a prověřování na letištích a v přístavech se zdá být dokonalý jen nám, co létáme do USA legálně a po právu ho můžeme považovat za buzeraci. Pro teroristy jsou hranice USA děravé jako cedník. Sám jsem zažil v Miami, že s námi přiletěl borec s pasem Spojených států a jen díky tomu, že se choval jako blbec, byl prověřen důkladně a zjistilo se, že je ilegál.

6 1
možnosti
Foto

Navíc tu nejde o emigraci, ale turistiku a služební cesty.

0 3
možnosti
JR

J42a44r97a 27R34a55n23k

6. 2. 2017 3:20

Souhlas, pokud tam date slovo "nejenom". Ted je kazdou chcili rozhovor s nekym treba ze Silicon Valley, to jsou vse maximalni tech a polovina je na zelenou kartu, nebo viza. Take spousta zahranicnich studentu, coz prinasi spoustu penez zemi, nebo Statu.

0 0
možnosti
Foto

Takové eugenické hnutí bylo také projevem proemigrantského snažení USA? Existovaly kvóty i pro Židy.

0 3
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články