Diskuse

Studená sprcha pro Putina

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma. :-)R^

0 0
možnosti
GK

proc studena sprcha? tohle neni nic noveho pod sluncem a v United Nations se toho uz nakecalo az az. Nemecky minstr zahranici (byvaly) Frank-Walter Steinmeier to zu rek davno. "Krym muzeme odepsat, nebo snad chcete 3 svetovou?" a ma pravdu.

1 2
možnosti
JR

J66a72r51a 51R51a39n86k

4. 2. 2017 23:40

Georu, neboj....skoci do vody a vylovi tisice let starou amforu.....vydrz!!

0 0
možnosti
JR

J35a55r76a 10R49a18n78k

3. 2. 2017 23:24

U.S. Ambassador to U.N. blames Russia for new violence in eastern ...

http://www.reuters.com/article/us-russia-un-ukraine-idUSKBN15H2TS?il=0

22 hours ago - U.S. Ambassador to the United Nations Nikki Haley blamed Russia on Thursday for the recent surge of violence in eastern Ukraine and warned ...

'We're taking names,' warns new US ambassador to UN - National .

US 'taking names' of its opponents, new ambassador to UN says - CBC

http://www.cbc.ca/news/world/u-s-un-ambassador-nikki-haley-1.3954926

Jan 27, 2017 - Nikki Haley, the new U.S. ambassador to the United Nations, is announcing a new way the U.S. does business. She says the Trump ...

Nikki Haley chosen to serve as Trump's US ambassador to United ...

https://www.theguardian.com › US News › Trump administration

Nov 24, 2016 - Nikki Haley chosen to serve as Trump's US ambassador to United Nations ... Nikki Haley, as US ambassador to the United Nations, and Betsy DeVos as his .... to be an ideological unilateralist sent to New York to make a point.

0 0
možnosti
JR

J66a66r51a 29R44a16n38k

3. 2. 2017 22:52

Tezko tomu nekdo v CR uveri, ale i v novem kabinete Trumpove se muze najit nekdo s pateri:-) posledni dva dny nic jineho ve zpravach neni, sice ignoruji FOX - tam zrejme drzi smutek:

http://www.dw.com/en/us-ambassador-to-the-un-condemns-russian-actions-in-ukraine/a-37392171

0 1
možnosti
BV

Je zajímavé, že nikdo ze západních ochránců demokracie tvrdě nesetře Porošenka, za to, že neplní základní body Minských dohod, které měli vytvořit právní rámec pro politické řešení situace na východě Ukrajiny.

5. Zajistit omilostnění a amnestii formou zákona, který zakáže pronásledování a potrestání osob v souvislosti s událostmi, k nimž došlo v jednotlivých regionech Doněcké a Luhanské oblasti Ukrajiny.

11. Realizace ústavní reformy na Ukrajině s účinností nové ústavy ke konci roku 2015, která jako klíčový prvek předpokládá decentralizaci (s ohledem na zvláštnosti jednotlivých regionů Doněcké a Luhanské oblasti dohodnuté s představiteli těchto regionů) a rovněž přijetí stálé právní úpravy zvláštního statusu jednotlivých regionů Doněcké a Luhanské oblasti v souladu s opatřeními uvedenými v poznámce (viz poznámka) do konce roku 2015.

Poznámka: Taková opatření v souladu se zákonem „o zvláštním pořádku místní samosprávy v jednotlivých regionech Doněcké a Luhanské oblasti“ zahrnují následující:

- zbavení trestů, pronásledování a diskriminace osob spojených s událostmi v jednotlivých regionech Doněcké a Luhanské oblasti;

- právo na jazykové sebeurčení;

- účast orgánů místní samosprávy na jmenování šéfů orgánů prokuratury a soudů v jednotlivých regionech Doněcké a Luhanské oblasti;

- vytvoření oddílů lidové milice na základě rozhodnutí místních rad s cílem podpořit veřejný pořádek v jednotlivých regionech Doněcké a Luhanské oblasti;

atd.

Pokud vím tak nic z toho nebylo splněno. Místo toho Kyjev posílá na Dombas nové vojáky, kteří mají separisry porazit, A to je ještě lepší případ, mnohem horší je nekontrolované řádění dobrovolnických praporů. Namísto amnestie vzkazy že ty teroristy potrestají. Nikdo soudný, si nemůže myslet, že se za takových okolností separisté vzdají. A tak se nelze divit, že místo slov si vyměnují granáty. Porošenko už jednou propásl svou příležitost ihned po jmenování, kdy mohl se sepristy jednat o urovnání. Namísto jednání poslal na Dombas armádu!

3 3
možnosti
MK

M75i45l86a30n 10K13e10s95l

3. 2. 2017 21:28

Když nějaký, třeba i osobní postih dlouho trvá,tak si na něj zvyknete a s nim s menšími problémy žijete.Jako ten australský běžec,kterému chyběly obě nohy od kolen dolů.Běhal lépe než někteří lidé se zdravýma nohama.Tak je to i se sankcemi.Na kšeftech většinou vydělávají obě kšeftující strany.Neuskutečněný kšeft je ztrátou pro oba.Myslím,že Rusové již si našli jiné partnery nebo byli přinuceny zařídit výrobu doma.Takovým státům jako jsme my sankce škodí.Mohli jsme jimi platit dovoz surovin z Ruska.Takto musíme prachy vykšeftařit jinde a použít je na ruské suroviny.No vypadá to,že sankce budou na věčné časy.Za několik let se na ně zapomene.

0 0
možnosti
JR

J72a60r23a 81R67a57n46k

3. 2. 2017 23:05

RUsove stale spolupracuji s Cinou - na to Donik zapomina a zbytecne si zneprateluje Cinu. Cina uz pred nekolika lety pronajala X hektaru pudy v Rusku, to same na Ukrajine, ma potize s uzivenim armady. Pri plundrovani africkych dolu (Ghana=zlato) a veskerych commodit, si Cina vzdy priveze vlastni zamestnance (vezne), takze tim opet nuti statisice Africanu se hnout a migrovat nekam jinam, vse je radne propletene a muzete nad tim kroutit hlavou, ale pokud umite, najdete dost odpovedi na netu.

https://www.ft.com/content/a3e35348-2962-11e6-8b18-91555f2f4fde

1 1
možnosti
EH

Určitě lepší sankce než válka. Ani Obama si netroufl na konflikt kvůli anexe podpořené referendem. Jak by to vypadalo, kdyby demokrat neuznal demokratické rozhodnutí? :-)

4 3
možnosti
MD

Naklady na sankce ponese premoudrela EU.

6 7
možnosti
VK

Opravdu? Dopady pro EU jsou minimální. Ekonomika EU trvale roste.;-D

6 0
možnosti
Foto

A bude to pokračovat. Už se těším na kyselé obličeje putinofilů, kteří tak nadšeně vítali Donalda Trumpa. ;-D

16 4
možnosti
Foto

Trump byl vítán "an sich". Tedy sám za sebe a ne za nějaké fily.

3 3
možnosti
Foto

No jo, ale co s těmi, kdo uznávají právo na secesi prostřednictvím referenda?

2 2
možnosti
VV

Vy byste snad chtel ty krasne domy bourat pane docente?

3 1
možnosti