Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P10e15t50r 29P21o32l17á81k

3. 2. 2017 20:25

Nalejme si cisteho vina - Cesi delaji blbecky svym politikum uz skoro 30 let. Vsichni jsme v roce 1989 doufali v lepsi zitrky, starsi generace, ktera pamatovala rok 1968, v "socialismus s lidskou tvari", mladsi v kapitalismus bez privlastku a zivotni uroven Zapadu. Dostali jsme rozkradenou zemi, kde lidi pracujou za almuznu, duchodci zivorej na hranici zebroty a kde politik = zlodej a mafian. Zemi, ktera nema nic spolecneho s pravnim statem, zemi, kde jsou zakony prijimany schvalne spatne, aby mocni mohli krast a kde policie a soudy jsou k smichu( nebo spis k placi? ). Zemi, kterou ovlada hrstka lidi, kterym tenhle bordel vyhovuje, protoze na nem profituji. A zemi, kde lidi slepe veri mediim, ktere lzou a kazdeho, kdo muze narusit zabehnute status quo, se snazi zlikvidovat, at se jedna o lokalniho politika, nebo svetoveho. Proste zatuchly hnuj, jehoz obyvatele se hadaji o malichernostech, ktere jsou jim predhazovany, aby se odvedla pozornost a nezmenila se zakladni struktura cele te zlodejiny. Duvod k radosti? Urcite ne. Muze se neco zmenit? Jen stezi... Trosku deprese, ne? :-)

2 0
možnosti

Veselo - ale jen pro ně. Gáže a volné ruce stále. Takže o co jde, lide? Zaplatíš to i s úrokem jejich blbostí......

3 0
možnosti

J65a36n 27K18v53a29p95i64l

3. 2. 2017 15:17

Smutná podívaná, na naši politickou scénu, ale i na reakce veřejnosti. Jako bývalý, přesvědčený pravicový volič, hodně zklamaný vývojem po "sametové revoluci", s pocitem, že jsem tehdy přehnaně a optimisticky věřil v návrat demokracie vím jedno. Jako volič nemám na výběr, vyberu si při volbách menší zlo, protože která z těch stran, od t.zv. pravicových až po t.zv. nejlevicovějších má čisté svědomí? Která z nich si vzala ponaučení ze své minulosti, dokázala přiznat své chyby či úmysly podílející se na propadu politického systému řekněme dvou střídajících se stran ve vládnutí - pravice - levice? Nenacházím takovou. Stačí si jen přečíst znovu předvolební hesla o potírání korupce v mnoha volbách i většiny současných kritiků.

Dnes v předvolebních heslech zcela chybí a nahradili je rétorikou - všichni proti jednomu, Asi ten pokles v míře korupčního prostředí není důležitý. A nejsmutnější důsledek toho všeho je, že možná hrozí návrat totality, či úspěch stran či hnutí nazývaných "populistickými", využívajících současné situace.

1 1
možnosti

Promiňte ale jen nebetyčnej hlupák by chtěl položit vládu a rozpustit sněmovnu pár měsíců před volbama ať jsou poslanci víceméně málo inteligentní přece jenom si dokážou spočítat na prstech jedné ruky o kolik peněz by přišli. Peníze jsou prvním a jediným zájmem našich poslanců, potřeby občanů nijak zvláště nevnímají

4 0
možnosti

Asi takhle.

Cituji

"Existujemezi našimi nejbohatšími Čechy někdo, o kterém lze s čistým svědomím prohlásit,že svoje miliardy získal naprosto čistým způsobem? A naopak, existují mezišpičkovými politiky současné vlády (ČSSD a lidovců nevyjímaje) ti, kteří mohoui na svém případu ukázat, že se neobohatili na účet státu. Co například premiérSobotka a jeho poslanecké náhrady využité pro financování jeho bytu?"

Zajisté ano. Ale jen jeden je bojovníkem za řádný výběr daní, za přiznávání a hlavne evidování každé koruny a který by nejraději zaevidoval a zdanil i dýška. Tak že na něm je, aby byl vzorem, aby sám šel ostatním příkladem.

A položme si tedy otázku. Je Babiš oním vzorem poctivosti, oním křišťálově čistým politikem, jak by řekl Stada Gross?

Tak že. Sorry jako.

5 0
možnosti

Babiš má smůlu v tom, že na některé dotazy odpovídal rozdílně a když to bylo jemu připomenuto, nevybíravě se k tomu vyhrazoval, aniž řekl jak a co bylo skutečné. Proto se nedivím, že v parlamentu si popudil kdekoho. Už i u piva v hospodě se začíná o tom debatovat.

1 0
možnosti

On neodpovídá rozdílně, on je schopný v horizontu 14 dní popřít co říkal a ještě se kvůli tomu hádat a druhé osočovat. Tedy lže. O jeho argumentacích nemluvě, to jsou informace vytržené z kontextu nebo záměrně zkreslené. Tedy zase lži. A nejsmutnější na tom všem ve finále je, že tomu snad sám i věří. A diví se, proč se tomu ostatní diví. Ale to už je psychopatie. Viz: https://www.youtube.com/watch?v=ms2DDtXH9bs

3 0
možnosti

JJ, také nechápu proč všichni proti Babišovi. Vždyť on tam tak hezky zapadá :-P

1 0
možnosti

Babiš přišel ke svému majetku zejména díky "spolupráci" se socany, kterým intenzivně odsypával. Z toho samozřejmě plyne i to, že na každého socana má pěkně tlustou složku, takže z této strany mu po krku nic moc intenzivně nepůjde. To je jen na oko.

2 0
možnosti

J71a81n 39B39u95r45i64a78n

3. 2. 2017 10:31

Bohužel máte pravdu. On má ale informace i na ódeésáky - prostě na všechny, kteří byli u moci.

A novináři mu buď patří nebo patří jinému oligarchovy, který po něm doopravdy nepůjde, protože se ho taky bojí.

Zbývá tedy ČT, ale tu dokáže zvládnout skrz dosazovaný management.

2 2
možnosti
Foto

Jestliže "proti Babišovi táhnou" všichni, nejen politici, ale i novináři.... znamená to pro mne - při víře ve své vlastní oči a uši - že na něm skutečně není něco v pořádku. Sorry jako....

Každý jiný by dávno z politiky odešel nebo byl odejit. On je ovšem ve své straně (pardon - "hnutí") neomezeným vládcem.

8 6
možnosti

p. Chýlek, mějte rozum. Je rozdíl skoupit 250 firem a zaměstnávat oněch 35.000 lidí. T.Baťa již v r. 1931 jich měl 31.000 - v r. 1938 - 65.000 ! Prakticky vše hradil bez dotací - na zelené louce ! To podstatné ovšem na závěr ! Vedle bot - ON VYRÁBĚL UMNÉ A HRDÉ LIDI ! Co tedy produkuje náš Oligarcha - Kromě příznivců svého Hnutí ANO + souboru věrných + divize sbíranika bývalých policajtů + STB v bezpečností divizi ! Nevidíte ten rozdíl - nechcete !? ... :-)

10 3
možnosti
Foto

Baťa také nevyjebával se státem jako miliardář Babiš, který dokázal před změnou zákona, nakoupit z vlastní firmy Agrofer korunové dluhopisy a tím inkasovat peníze z vlastního Agrofertu, aniž by je zdanil, a současně se tvářit, jak bojuje s daňovými úniky. Přitom jak 14 dní není schopen, kde na to vzal peníze.

10 4
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,96
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články