Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Za každým velkým majetkem buď stojí nějaký geniální vynález nebo podvod či zločin. Snad za žádným z nejbohatších Čechů žádný geniální nápad není. Zbývá tedy druhá možnost. Ale jen jeden z těch superbohatých Čechů je ministrem.

V USA za prohibice zbohatla spousta lidí na černém alkoholu. Po pár desetiletích ale už tento majetek byl legalizován a přispíval k ekonomickému růstu USA. Ale snad žádný mafián z dob prohibice se nedostal do vlády.

1 0
možnosti

Proč vynález. Stačí dobrý nápad a tvrdá práce. Zkuste si třeba dohledat kdo vlastní seznam.cz

1 0
možnosti
SN

:-).......Napsal jste to dobře ! Babiš vadí a moc ! Skončilo rozebírání republiky bratrstvem kočičí pracky, a v souvislosti s podzimními volbami je o hodně.

Včera jsem sledoval TV 24, reorganizace policie a moc se mi to líbilo! Jedině na rozumu omezený může věřit tomu, že reorganizace, která se chystala od r.1993, se najednou "rychle a zběsile" začala realizovat v polovině května s neodvolatelným termínem od 1. srpna. Šlachta vadil i Ištván. Hlavně neinformovali po kom jdou. A kauza Vidkun a Bereta ohrožovala špičky ČSSD. R^R^R^

16 7
možnosti
Foto

Já se řadím mezi lid na rozumu omezený, protože vím, že reorganizace se chystala delší dobu a že se na ní ze začátku podílel i neumětel Šlachta velký přítel Babiše a proto se Babiš o něj tak bojoval, protože veděl, že pokud bude Šlachta, tak jej vyšetřovat nikdo nebude.

9 5
možnosti
MB

Vyostřuje se předvolební étos - očekávané, nicméně ! ČSSD hraje prakticky o svou existenci - Mega dluhy - skončí v opozici - odříznuta od zdrojů ! Nebezpečné - bude nabízet cokoliv ! A.Babiš je fenomen - nicméně jeho přínos nevidím ! Pragmatický, ostrý akvizičník - pracovní místa ŽÁDNÁ NEVYTVÁŘÍ - V tlaku se jasně profiluje jako účelový "demokrat". Pokud dojde k propojení očekávané duhy sepjetí s hradem - Nic ve zlém - Jsme v nové normalizaci. Opět nebezpečné. Snad úsměvný dovětek - Komunisté musí čumět ! Nová forma třídního boje - zločinec je OSVČ - Mesiáš dělnictva je Oligarcha ! Svým způsobem neuvěřitelné a hlavně smutné ! ... :-)

5 3
možnosti
Foto

Jak nevytváří. Jeho firmy zaměstnávají 35000 lidí . Na trhu už chybí pracovní síla tak proč vytvářet nová místa ?

6 4
možnosti
Foto

V tom případě je ale správné položit si zcela jinou otázku. Existuje mezi našimi nejbohatšími Čechy někdo, o kterém lze s čistým svědomím prohlásit, že svoje miliardy získal naprosto čistým způsobem ? Odpověď: : Je někdo z nich ministrem financí a má možnost si svým firmám přihrávat miliardové dotace od státu a dotace z EU. Má někdo možnost si zařídit, aby jeho firma Agrofert neplatila žádné daně statu. Získal někdo z nich miliardový majetek díky neznámé společnosti ze Švýcarska a to z nuly, bez vlastního přičinění. Měl někdo z nich možnost se směšnou cenu získat společnost Unipetrol a ten po roce vrátit státu a zařídit, že rovněž za směšnou cenu tuto společnost získá PK Orlen a za to on dostane jednu miliradu. Což se také stalo. To, že jej volí Češí svědčí o intelgenci voličů.RvRv

8 11
možnosti
SN

:-).....Pane Kindle! Chytrým a pracovitým patří svět! Až budete zaměstnávat 35000 lidí a podniky Vám budou prosperovat, tak před Vámi smeknu. Zatím jsou to jen jalové řeči ! Rv

11 6
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,58
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články