Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Soudruha Putina navrhnout na Nobelovu cenu za mír? A dokonce v době, kdy okupuje Krym? :-/

Ostatně soudruh Hitler byl taky navržen  na Nobelovu cenu za mír a soudruh Stalin na ni byl navržen dokonce dvakrát. Naštěstí tehdy měli "Nobelisté" rozum. R^

11 3
možnosti
RK

R^ ....jenže ...to ONI nechtějí slyšet :-)

5 1
možnosti
DM

Mám dojem,že popudíte aktivní i ještě spící rusofily ( pan Fojtík se již ozval ), ale článek odpovídá skutečnosti. Ta úvaha o rychle "rychle rostoucí ekonomice" Ruska mi připomněla starý vtip: za Stalina se ve  vztahu k západu říkalo - dohnat a předehnat, za Chruščeva - držet krok, za Brežňěva pak neztratit stopu. A ekonomiku nedělá stát,který vyrábí skvělá bojová letadla ale na druhou stranu mizerné boty a oblečení. A Rusko se potácí od jednoho feudalismu k dalšímu a od jednoho cara k mafiánskému druhému.

A opět je v Rusku šlechta, smetánka, oligarchové ( bývalí komunisté,kgb a pod.) a mužici. A ti se dají propagandou dobře ovládat ( nakonec to rusofilové dobře znají ).

A touha psychopatů po moci stála již x-milionů lidských životů. Hádejte kdo znamená větší riziko rozpoutání mezinárodního konfliktu ?

18 2
možnosti
PF

Dr, Jakube Machu, Vy jste rusofob?

3 7
možnosti
JZ

Vynikající blog a zasloužená karma.;-DR^

15 4
možnosti
PF

Hloupý blog a karma absolutně nezasloužená...:-/

4 15
možnosti
JZ

V každém národě je určité procento lidí duševně zaostalých a když někdo obdivuje  zaostalé Rusko, má to asi souvislost.  ;-D

13 2
možnosti
SS

Prostě vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá. Proto zakomplexovanci tíhnou k Putinovi, protože je stejně zakomplexovaný a ublížený, jako oni ;-)

5 2
možnosti
JZ

Putinovi stoupenci mezi rozumně myslící lidi nepatří. Jsou stejní jako přívrženci Hitlera v roce 1938, kteří také všude vytrubovali, že to Áda myslí dobře.

13 2
možnosti
Foto

Čtouce si tak blogy mnohé, na Servíta vzpomenu...8-o Tolik nových bojovníků. Ač pod prapory různými, tak trošku na jedno brdo. Proč asi?

0 0
možnosti
PF

Co jste kam zařadil, je, alespoň věřím, většině rozumně myslících jedinců, ukradené. Máte seznam blogerů, kteří se Vám nelíbí?:-/

3 14
možnosti
LJ

Máte kritéria jak se pozná rozumně myslící jedinec?:-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,77
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články