Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..nic než společností posvěcení vyděrači.....

3 4
možnosti
JB

Pochybuji o správnosti názvu této rádo by organizace. Měli by se jmenovat p o t r a t i   a  ne děti. Jak by se asi tvářili dát jim k úhradě škody vzniklé vynuceným posunem zahájení nebo přerušením stavby. Kdo nebo co jim dává právo terorizovat ve jménu popletených "ideálů" další lidi? :-/

7 6
možnosti
MB

http://detizeme.cz/zprava.shtml?x=2399310 ... Ešte keby ste tak vedel, proti čomu a ako bojujú, že? Rv

3 0
možnosti
PV

Že by to byla taková parta naivních "ekologů", to se mě nechce věřit. Spíše mám dojem, že jsou za tím ještě nějaké další zájmy určitých skupin, kterým stojí za to investovat čas, úsilí a peníze do takového sabotování. Jak se říká - ptejme se "komu to slouží" a třeba se dočkáme překvapivé odpovědi.... :-/

13 2
možnosti

Zase ptákovina... a líbivá, s ohledem na karmu. Protože nevím, jak k ekologickým iniciativám (žádný ekoterorista, přečtěte si sakra už někdo, co ten pojem doopravy znamená), které skutečně někdy dost překračují rozumné meze, přijít se Stranou zelených, která s nimi fakt nemá nic společného (tuplem v oblasti blokace stavebních řízení).Rv

1 8
možnosti
LR

Tady kousek od nás blokovali "Nesehnutí" otevření hotového Bauhausu. Jako člověk co opravuje barák jsem tak nemohl nakupovat "za rohem" ale jen za rok blokování jsem projezdil minimálně 2500.- Kč navíc. Když jsem to žádal po těch "Nesehnutých" uhradit, tak se strašně divili.

Správný název by si měli opravit na "Hnutí nese".

11 4
možnosti
Foto

Zásadní problém je v tom, že ten Bauhaus byl postavený na černo. V rozporu s územním plánem a i přes nesouhlas některých místních, kteří by za normálních okolností byli účastníky řízení. To se ale nekonalo, protože na stavbu byl vydán "certifikát", byť v rozporu se zákony.

7 2
možnosti
MP

Paní Havráková chránila VLASTNÍ majetek. Ekoteroristé skutečně škodí všem. Místo dálnice se najezdí víc kilometrů, takže se zamoří výfuky více životního prostředí. Je to ještě ochrana přírody? Oddalováním se stavba ještě více prodraží, takže na to dáme mnohem víc ze svých daní.

28 5
možnosti
Foto

Ano chránila, s ohledem na okolí nemusela být tak zabejčená. Jiné slovo mě nenapadlo, protože si stále vedla svou. Vůbec jí nezáleželo na ostatních. Takže já ji házím do jednoho pytle s nimi.

11 10
možnosti
MB

Hm, a vraj kto je malé dieťa - napíšte nám aj, čo konkrétne vlastne napadli a prečo? Alebo to bude len emocionálny výkrik do tmy?

1 0
možnosti
MP

Někdo ty ekoteroristy velmi dobře platí. Zadarmo to nedělají. Cui bono? Zase měl ten zatracený VK pravdu, že nám nejvíc škodí ekoteroristé.

17 6
možnosti

a kdo je platí.. mě zajímá vše teorie :-)

0 0
možnosti
Foto

Docela se ale divím, že je ještě nikdo nenapadl z těch postižených obcí, které kvůli jejich neustálému blokování všeho trpí. Taktéž ta natupírovaná Havránková, se kterou se stát dohadoval 15 let, že nedošlo k její  újmě od lidí. I když ona tvrdí, že  s ní stát málo jednal. Ale 15 let? Ekologové a zelení by chtěli, abychom pokud možno svítili svíčkami, ale jejich centra a domy bývají obleženy krásnými vozidly, takže krok pěšky neudělají.

3 13
možnosti

dát za příklad "ekoteroristky" paní Havránkovou značí až absurdní nedostatek povědomí o této kauze. Což není na závadu (nikdo neví vše), ale je pak s podivem že ji uvádíte jako argument v diskuzi.. Svědčí to spíše o Vás paní Fořtová než o ekologistech či zelených.

13 0
možnosti
Foto

Tihle zelení.... často si vzpomenu na jejich někdejší ikonu Al Gore - Zelená planeta- ! Posléze se ukázalo , že jeho ranč má spotřebu energie jako okresní město......Bursíkova kritika žárovek na pražském Hradě..... ve svém zrestituovaném paláci asi svítí loučemi.....Mnohdy jsou to tajtrlíci....Rv

41 3
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články