Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejprve lze všem doporučit, aby si rozšířili povědomí k této problematice přečtením článku na idnes - https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/muslimove-v-cesku-pocet-islam-ceska-republika-migranti-imigrace-mensina.A180702_103755_domaci_hell.

Migrace a islám je skvělé téma pro A.Babiše - netřeba nějakých faktů, stačí jen vytvářet strach a jednodušší volič mu dá svůj hlas (pokud ho raději nedá SPD). Přitom jediný teroristický čin s islámským podtextem u nás spáchal zfanatizovaný důchodce z řad příznivců SPD, který kácel stromy na koleje.

Možná by mě více přesvědčil argument v podobě počtu Ilegálních islámských migrantů v našich detenčních centrech a kteří tu chtějí zůstat

A je mi celkem líto těch, kteří opravdu věří usvědčenému lháři A.Babičovi, že Piráti chtějí vpustit migranty do Česka a nastěhovat je do volných bytů. Co si třeba přečíst program Pirátů k migraci, kdy odmítají přerozdělování podle kvót. Navíc nevěřím, že by jim případný koaliční partner (STAN) odsouhlasil takový krok.

Prožil jsem12 let v cizině, a tak nemám asi z ciziny a cizinců takovou "hrůzu" jako někteří spoluobčané. Máme kvalitní bezpečnostní služby, které mají situaci pod kontrolou. Tím ale nechci říct, že bychom se neměli bránit proti islamizaci našeho státu nebo proti ilegální migraci. Jen z toho nedělejme bezpečnostní problém č.1 a nenechejme se populisty manipulovat.

0 2
možnosti
Foto

Piráti sice mají ve svém stanovisku, že jsou proti kvótám, ale také uvádějí, že se mělo dávno něco dělat, aby k návrhu kvót vůbec nedošlo. Když byla naše republika u soudu kvůli odmítání kvót, tak Piráti i STAN byli na straně EU a Rakušan se vyjádřil velmi podivně, že jsou proti kvótám, ale tehdy nějak nebyli...pak kdo je lhář.

2 0
možnosti

Babišovci nemají žádná témata, chlubit se není čím. Tak je třeba vytáhnout něco starého a osvědčeného - strašení migranty. Přestože to už není problém, je třeba dostat toto téma lidem pod kůži. Babiš to začal a oddaný bloger Bartoň přispěchal na pomoc.

1 3
možnosti
Foto

Dnes jsem našel ve schránce s naší poštou zalepený dopis, na jehož obálce byl pouze vytištěný text DŮLEŽITÉ DO VLASTNÍCH RUKOU, jinak vůbec nic.

Po rozlepení obálky jsem tam nalezl jeden list papíru oboustranně potištěný: "Vážení spoluobčané, právě držíte v ruce můj osobní dopis." .... a pak tam Andrej Babiš v šestnácti odstavcích vyjmenová všechny úspěchy - své vlády i své vlastní.

Málem se mi ze všech těch úspěchů zatočila hlava. Inu, předvolební kampaň začala. :-P

2 0
možnosti

Předvolební kampaň už jede tři a půl roku!

0 0
možnosti

Bububu ty stará ...., jak říká klasik.

V druhém odstavci se vrátíme k meritu dílka - ukázat jaká je Fero Mravec, makať, makať!!! nevinná oběť. Máme tu obvyklé podezřelé - EU, která si drze snaží hlídat SVÉ peníze a opozici, která nás chce zaplavit imigranty.

Anče, Kuba a hajnej tohle rádi, pohádku Jak Andrej Krababiš vyběhl s €Trautenberkem. A budou si to pouštět znova a znova dokola, až do úplného zblbnutí.. Vše podle obvykého scénáře - z těch, kteří překáží, uděláme terče lidové nenávisti. Hra na deprivantní kyselé vidláky a "proteplalou pražskou kavárnu" se stává podobným lidovým folklorem jako "národní výšlap s Vendou na Sněžku" či Sisyfos pokus místních socanů vyvalit své pupky na horu Říp.

Jen doufám, že až půjde Fero do tepláků, tihle Brouci Pytlíci náhle neodbočí s výmluvou, že mají šutr v botě

0 0
možnosti

No migrační kvoty nakonec EU protlačí, takže i zde uvítáme migranty, tak jako je čerstvě oslavují v Dánsku, Švédsku a naposledy ve Francii...jen se obávám, že už nebudou prostředky na další neziskovky, ty budou jen neziskovkám pro pomoc migrantům..

Ostatně nedávno ústy jednoho poslance AfD v EU byl vznesen dotaz, proč nutí EU země východní a střední Evropy ke schválení kvot, když to odmítají a mají své důvody. Neměcký ministr jasně odvětil, že protlačení kvot v těchto bude jedna z priorit německého předsednictva EU, no a favorité našich voleb jsou přece připraveni to odsouhlasit....takže ano migrace se týká i této krajiny..

5 1
možnosti

L28i14b78o10r 27B39í74l16e67k

21. 6. 2021 13:44

Co vás žere, tady je půlmiliónu Ukáček a polovina dalších Mongolců a pár tisích dalších z toho děláte vědu

2 4
možnosti

A26d55a84m 54M28a91l21ý

21. 6. 2021 10:00

Některé fabriky a logistická centra fungují jen díky zahraniční pracovní síle.

Takže ano, zde jsou ti nově příchozí i vidět. Ale proti těm asi nebojujeme, že.

5 1
možnosti

ne, protože ti jsem jdou pracovat na rozdíl od jižanů, kteří sem jdou jen vyžírat soc.dávky

6 0
možnosti
Foto

Není náhodou, že strašení migrací teď některé strany vytahují v předvolební kampani. Dělal to i Zeman v posledních prezidentských volbách. Někteří lidé na to prostě zabírají. Ale ať už nám v minulosti vládla ODS, ČSSD nebo hnutí ANO, migranti se k nám nehrnuli a byli jsme pro ně jen spíše průchozí zemí do Německa.

3 4
možnosti

Je to výši sociálních dávek a ne o strašení.

:-P:-P

1 0
možnosti

No za posledních 8 let co je u vlády Andrej imigrantobijec, tak se národnostní složení na našem sídlišti změnilo tak, že Češi jsou v menšině...Tak nevím, jak nás plánuje Agent zachránit..asi stejně jako zachránil státní kasu, vybral ty daně, co se váleli po zemi, zachránil nás před kovidem, sázel vyrovnaný rozpočet jeden za druhým a další bludy, kterým věří fakt už jen slaboduší a nebo voliči SPD...

7 7
možnosti
Foto

K13a44r38e87l 15C76a67c98h

21. 6. 2021 9:27

Samozřejmě, že se Česka týká. A těm, co tomu nevěří bych doporučil vzpomenout si na Čapkovu Válku s mloky.

10 3
možnosti

I34v40o 36B93o94u17š37e

21. 6. 2021 10:22

Valka s mloky je roman. A myslim si, ze Capek by vam za tohle srovnani nafackoval.

4 6
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články