LB

Přímá vojenská konfrontace s Ruskem je šílenství a z vyjádření evropských politiků je bohužel zřejmé, že šílenec nesedí jen v Kremlu.

V Kremlu sice sedí paranoidní psychopat s nabitým kvérem, ale v Elysejském paláci sedí evidentně infantilní náfuka žijící mimo realitu. Vojenské schopnosti Francie jsme dobře viděli v Lybii, kdy je už po dvou týdnech z průšvihu musely tahat USA. A USA se na Ukrajinu vykašlou, protože před volbami i po nich budou mít jiné problémy.

Za takových okolností si Rusko z Ukrajiny ukousne, kolik bude chtít. Evropa totiž není schopna ani poslat přišlé Ukrajince zpět na Ukrajinu, když sám ukrajinský ministr zahraničí Kuleba je žádá o návrat. Natož pak Evropa není schopna nějak relevantně pomoci dodávkou zbraní. Přímá vojenská konfrontace s Ruskem by byla sebevraždou s mrazivým koncem jaderné zimy.

Můžeme si za tu svoji slabost a neschopnost v Evropě sami, nejvíce opět to Německo, které nám ordinuje řízený krach formou Green Dealu a podobných fantasmagorií.

JH

J61a25n 10H38r12u41š27k58a

27. 2. 2024 13:01

Tak mimo jaderné zbraně je ruská armáda v podstatě k smíchu...EU měla poslat na Ukrajinu vše co má k dispozici již před dvěma lety a byl by dávno klid...

Foto

Svět v bodě, kdy není možný návrat k normálu již dávno je. Váš článek je jen papouškování zpráv, které jsou v médiích, vaše myšlenka by se dala shrnout do jednoho malého odstavce, ne-li jen do nadpisu.

Válka je vůl i na Ukrajině. Je třeba začít jednat o smíru a míru.

JH

J34a38n 31H70r75u60š21k82a

27. 2. 2024 13:00

A kdo s kým by měl jednat? Rusko evidentně ustoupit nechce, protože tam válčí 10 let a ono jediné může přestat...

PB

..... pozóóór!,- po přízraku Kyjeva nám do hry vstupuje velkohubej přízrak Paříže!,- ...... nic novýho pod sluncem, jako obvykle plamenný kecy, utopistický představy, slaboduchý apely, kerý se záhy rozplynou v mediální mlze virtuální reality!

AM

A80d87a93m 71M15a56l96ý

27. 2. 2024 13:08

Západní politici začínají chápat, že Rusko ničemu jinému než síle nebude rozumět.

Rusáci si myslí, že mohou napadnout sousední stát, že jim to projde.

Rusko musí uvěřit, že mu napadení Ukrajiny neprojde. Jinak tu válku neukončí nikdy.

Foto

Podle množství vystřílené munice je počet padlých na obou stranách fronty poněkud nízký.

RP

V neděli měl Zelenskyj doma projev na tiskovém fóru Ukrajina a uvedl zabitých 31 000. Čísla se liší podle toho kdo je uvádí.

  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,84
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články