Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SD

Zákazy nic neřeší, vždycky budou o krok pozadu za vynálezy nových a nových "pochoutek". Ale dostupnost dětem by se řešit dala. Např. vymyslet formulaci o psychoaktivních účincích, do níž by se vešly i nově syntetizované látky. A stanovit věkovou hranici, stejně jako u tabáku a alkoholu. Ne, že by to bylo 100%, ale pomohlo by to dost.

A také mne zaráží, že jsou zakázané žvýkačky ve tvaru cigarety, což nikomu neubližuje, ale nikoho nenapadlo zakázat bonbóny a další sladkosti s obsahem psychoaktivní látky.

1 0
možnosti
Foto

Období prohibice v USA by mělo být pro všechny jasným důkazem. Také by neškodilo zjistit si něco o léčivých účincích marihuany na některé choroby.

0 0
možnosti
JP

Nepleťte si HHC, THC a CBD.

0 0
možnosti
Foto

J54a93n 96Š97i88k

13. 2. 2024 10:35

HHC zakázali ve Francii, do půl roku ji výrobci nahradili jinou látkou, která zakázaná není. Aktuálně letos vyjde cca 150 syntetických variant. S tímto typem polodrog se nedá dělat nic a státní zákazy nepřinesou vůbec nic, naopak se budou pod rukou prodávat různé nesmysly naředěné v lepším případě sádrou nebo cukrem. Jediná cesta je legalizace a prodej na určených místech, kde se bude dát kontrolovat, kdo to kupuje.

0 0
možnosti
Foto

Jsem nekuřák, piju jen pivo po obědě a snažím se neužívat medikamenty působící na nervový systém a mozek zvlášť, protože se domnívám, že je to příliš křehký instrument, aby se do něj bušilo "kladivem". Tudíž HHC, nebo cokoliv podobného. jde kolem mne širokým obloukem. Přesto jsem proti zákazům, protože mladým zakázané ovoce nejvíc chutná.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,78
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články