Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Jen ať se perou. Když se rozhádají moc, bude po pěti psu a každý si půjde do voleb za své. A třeba se už konečně zbavíme dinosaurů typu KDU... A TOP 0,9, když už nemá Knížete ani Kalouska, je taky na hraně politického smetiště...

8 0
možnosti
JK

Možná Dvořák jmenováním splnomocněnce pro € udělal pro budoucí generaci víc ,ale ukáže se to až v budoucnů. Jinak nejde vůbec jako vždy o nic ,jen samé nářky politiku ,odborníku ,médií jako bych ho měli jmenováním splnomocněca přímat zítra a udělalo se to o nás bez nás. .Přijetí € je dlouhodobý proces a není zaručeno odpůrcum € že dojde k přijetí. Politikům jde hlavně se nedostat do systému rm2 kde by museli šetřit a oni chtěj slibovat a rozdávat. Euro je až druhořadé.

0 6
možnosti
Foto

Strany na hranici parlamentu, pro ně bude předvolební boj spíš o přežití, což se týka i STAN, protože Piráti je opustí, a tak každá metoda, každý hlas bude dobrý.

14 0
možnosti
JV

Nestane se vůbec nic. Zatím. Fiala je nejslabším premiérem v naší novodobé historii. Silný premiér by dávno vyrazil lidi jako je Válek, Rakušan, Jurečka, Síkela. Jenže on na to nemá a radši jezdí po výletech do exotických zemí, nebo řeší světové otázky v Bruselu. Nejhorší vláda, bohužel. A Sobotka byl proti Fialovi politický Rambo. Ten dokázal z vlády vyhodit i předsedu koaličního hnutí - Babiše.

16 3
možnosti
DR

Nestane a to z jednoduchého důvodu, pokud by se totiž něco stalo, tak je okamžitě po té vládní neutuchající jednotě.

2 0
možnosti
IP

I22v78a75n 15P29o45l83á46k

6. 2. 2024 9:43

Rakušan poprvé odkryl karty už při volbách. Hrál s falešnými, Piráti doplatili na svou důvěřivost. Nyní je to pouze deja vu. Ten člověk jde přes mrtvoly (alespoň přes politické určitě).

10 0
možnosti
Foto

Jo, kdyby se tohle dělo za Babiše, tak by se v mediích vyšilovalo, tady by se to hemžilo blogy ale jak jde o tuto vládu, tak ticho po pěšině.

22 1
možnosti
DR

Přece nechcete po Flaškovi, Zieglerovi, Vodvářkovi anebo Valíčkovi, aby kritizovali tuto vládu? To se dříve přestane točit zeměkoule. Ti se raději v takových případech otočí na druhou stranu, dělají že nic nevidí a aby odvedli pozornost, tak raději píší o něčem jiném.

20 2
možnosti
DR

Přesně. Fiala si zvykl veškeré vládní problémy namísto jasného a rozhodného řešení vždy okecat a zahrát do autu a teď se mu to vrací jak bumerang. Díky jeho slabosti si tam nyní tudíž už každý dělá co chce a výsledkem jsou vládní kauzy pomalu každý týden.

22 2
možnosti
Foto

Někdo chce ještě za vlády Fialy zavést v Česku euro a nikdo neví kdo?? Tak, kdo DALŠÍ tady vlastně kromě Fialy ještě vládne coby premiér??

3 0
možnosti
EH

Je normální, že se vládní koalice handrkují. Rakušanovi se nedivím, nechce dopadnout jako ČSSD nebo lidovci. Požrání silnějšími stranami.

Akorát tato pětikolka si hraje na soudržnost a cokoliv jiného berou jako atentát na Fialu.

8 0
možnosti
MK

Začíná boj o budoucí koryta. A Babiš se může jen v klidu dívat.

12 1
možnosti
DR

A nestojí ho to ani vindru.

5 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,84
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články