Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J17a44n 21J67e37l76í41n63e17k

31. 1. 2024 21:20

Stačí, že neudělal žádnou ostudu. Ale že udělal řadu dobrých věcí, to opravdu nikdo nevidí? Koho jiného byste na jeho místě chtěli?

3 3
možnosti
FL

To jako co? Napomínal vládu že neratifikovali Istanbul, buď Úmluvu vůbec nečetl, nebo jí nepochopil. Když podepsali Migrační pakt, neřekl k tomu ani slovo, podporuje ztrátu naší suverenity ve většinovém EU hlasování, s tím eurem v projevu to byl od ekonomického diletanta úlet asi jako Fialova Nutella

8 4
možnosti
MP

Nesouhlas s autorem. Současný prezident nebude ohýbat Ústavu jak bylo zvykem u pana Zemana a pana Klause, nebude mluvit sprostě do medií, nedá totální amnestii, nebude přetékat ješitností a obdivem ke své osobě, atd. Jednoduše -chová se, a věřím, že se tak bude chovat i nadále jako skutečný prezident v rámci české Ústavy.

9 8
možnosti
GK

Volil jsem proti Pavlovi, protože jsem měl za to, že se o politiku, a zvláště domácí, vlastně nezajímá a můj názor se nijak nezměnil. Prezidentem se měl stát někdo méně akční, kdo by především řešil domácí záležitosti. Pro Pavla je to zjevně opruz, jenže prezident by měl politikou žít. Jeho to prostě nebaví. Tak proč je prezidentem.

4 8
možnosti
VP

on hlavně není osobnost,ale loutka

6 1
možnosti
JP

J57i94ř58í 84P68l95í46v24a

31. 1. 2024 16:45

Prezident říká, že kdyby Rusko na Ukrajině dosáhlo svého, znamenalo by to porušení mezinárodního práva - a to nesmíme dopustit. Nějak nevidí, že USA toto právo porušují v jednom kuse.

6 10
možnosti
DR

Jéžiš, to jste si dovolil moc. Kritizovat USA.

3 6
možnosti
LC

Kurňa, ty gejzíry hlubokých myšlenek, které tryskají z Hradu, jako zavedeni eura, zrušení veta v Radě EU, spanilá jízda do Bavor na motorce a vy, že to už dávno nestačí.

9 8
možnosti
EH

Za všechno mluví únava z prezidentování a neochota usilovat o další pětiletku.

Na hradě panuje blbá nálada. Kvůli řevnivosti se tam vystřídalo hafo lidí.

Věřím, že PP je v tom nevinná oběť důvěřivosti v přátelé po boku. Příště snad pan Kolář vybere nějaké, kteří se shodnou.

4 10
možnosti
DR

Jo jo, začínají se nám tam pomalu střídat jak ponožky.

2 1
možnosti
JZ

Slovo "nestačí" je zcela mimo mísu v situaci, kdy dlouhá řada voličů výslovně vyžaduje, aby jejich představitelé ostudu dělali. Ostudě říkají vlastní názor, alkoholismu, demenci a pomstychtivosti říkají svéráz a charakter

14 3
možnosti
EH

Zatímco ti druzí říkají prospěchářství mladická nerozvážnost, loutkovodičství broušení diamantu, politické neschopnosti nedostatek komunikace a antibabišovství program.

8 12
možnosti

A co byste si od prezidenta Pavla přál? Aby vyvedl zemi z ekonomické krize, nebo aby si došlápl na obchodní řetězce, aby snížily ceny? Kdyby vetoval zákon o snížení valorizací důchodcům, všichni vám podobní by hýkali blahem, jakého to nemáme šikovného prezidenta.

11 2
možnosti
Foto

Co by si přál? Přece nějakou hradní funkci! Za tolik zásluh v politice zůstává nepovšimnut. A nějaký metál? Nic! Tak se nedivte, že se mu takovýto president nelíbí.

6 1
možnosti
PB

..... tak každej sme nějakej,- žejo?!- ale málo kemu sa zadaří vybrousit diamant z vobyčejnýho šutru z kamenolomu,- v tomhle konkrétním případě sa to loutkovodičům tyhle marionety skutečně podařilo!,- ...... sme světovej unikát!

7 4
možnosti
Foto

Vybrousit diamant ze šutru z kamenolomu neumí nikdo. Snad jenom Mára z toho šutru vybrousil balvan.

12 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,85
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články