Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

Trvalý mír není možný už z toho důvodu, že světovým lídrům (těm skutečným, ne těm, co jsou premiéry a prezidenty velkých zemí) vynáší války mnohem více než mír.

0 0
možnosti
Foto

Také nechápu koho Američané svobodně volí. Zlatý Kenedy ...

0 0
možnosti
JL

Vazeny pane Jane Bartoňi. Nedokazi si vysvetlit, proc se poustite do takove konverzace na iDnes. Vek je jen pocet roku. Vse ostatni je otazkou kvality mozku a tela. Jste expert na tuto otazku??

Porovnavat ty vudce tech velmoci podle techto kriterii je naivita. Neznate nic co by naznacovalo uchylky. Media vam toho moc nereknou a kdyz, tek je to pro politicke hodnoceni.

Snad jen dusevni a telesny stav prezidenta USA lze rici podle vysledku doktorskych prohlidek. Je to dane Ustavou a podminkami. I tak je to otazka, stejne jako u osob ve vedeni statu s mladsim vekem.

Otazka rizeni sveta je proste naivita i se vsemi moznymy dukazy.

Osobne vim o Trumpovy a jeho neochotu resit problemy jen valkou. Jeho konverzace s vudci sveta jsou zname. A mely take vysledeky, Severni Korea je toho dukazem. Jemen a Iran jsou dalsimi zememi.

Pripominam Dumasuv roman "Tri musketyri" a jejich nepritele kardinala Richeliusue. Jeho politika vychazela od tak zvaneho mnicha, nazvaneho "Seda Eminence" To zustalo jako nazev osob v zakulisi dejim.

0 1
možnosti
JSS

Někdy jsou i staří při smyslech, jenže rádi spí a nejsou už aktivní. Bohužel a pak jejich ješitnost vrcholí !! Chce to omladit, musí mít grif, ochotu riskovat a cestovat. To bohužel není! Svět se pomítl a není to dobré - to ničení životů, majetků, inteligence- záhuba lidstva !!

0 0
možnosti
LU

V USA to s tým vekom majú trochu inak.

Reagan dostal otázku, či mu nebude jeho vysoký vek prekážkou.

"Nechcem z veku urobiť tému tejto kampane," odpovedal s úsmevom. "Naozaj nechcem vytrieskavať politický kapitál z mladosti a neskúsenosti môjho protivníka." Tým Reagan všetko vyhral.

8 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články