Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To sestříhané video je fakt otřesné. Oni to tak udělali určitě schválně! Prostě klasická dezinformace.

O co lepší je, když v moskevském studiu státní televize sedí ruský nácek a vykládá, že je třeba zabíjet ukrajinské děti, a dalších pět nácků se tomu směje ..... tak to má být. Žádné dezinformace, žádné upravování záznamů a lži. Prostě pravda v příjemném prostředí...

---------------------

5 0
možnosti
Foto

Naštěstí to pan autor zachraňuje, protože jeho nenávist k Rusku je téměř neměřitelná.

Samozřejmě je potřeba jednat, například o výši náhrad za zničené budovy a infrastrukturu a o potrestání válečných zločinců. Což by se jistě lépe dařilo bez přítomnosti ruské armády na Ukrajině.

Co se týče Rusů, kteří při speciální operaci přišli o život, tak za to si, žel, mohou sami. Kdyby odmítli bojovat a nebo se vzdali, mohli život uchránit. Ukrajinci tuhle možnost nemají, jim to padá na hlavy.

13 2
možnosti

Docela by mě zajímalo, kde jste přišel na to, že by se zvyšovala nějaká vzájemná nenávist mezi Ukrajinci a Rusy?

Však v pohodě...co sme si, to sme si...hlavně neeskalovat!!!

4 0
možnosti

Ano, tím požadavkem jste se zařadíl mezi chcimíry a dezoláty. Protože o míru na Ukrajině má jednat hlavně Rusko a Ukrajina. a za podmínek, které napsal pan Šik níže. Najednou to pro vás dezoláty mají vyjednávat Ušáci?

11 4
možnosti
Foto

J98a26n 45Š17i85k

30. 5. 2023 9:19

Mír může mít spoustu podmínek. Ale na prvním místě to musí být uznání mezinárodních hranic, to znamená, stáhnout se z Ukrajiny do Ruska. Pokud by tato základní podmínka nebyla splněna, znamenalo by to rozvrat mezinárodního práva jako takového a rozpoutalo by to nové konflikty nebo by znova vzplály nové v jiných zemích. Třeba na Balkáně. Bez této podmínky mír nikdy ve světě nebude. Hezký den

12 2
možnosti

Mezinarodni hranice (rusko-ukrajinske) byly ustanoveny v roku 1991 po vyhlaseni nezavislosti Ukrajiny, Uznanim Ukrajiny Ruskem "de facto a de jure" byly Ruskem i uznany. To znamenana zavazek, staci kdyz Rusko bude dodrzovat-respektovat to k cemu se zavazalo!

1 0
možnosti
Foto

Naprostý souhlas. Ať Rusko okamžitě zastaví útoky proti jiné suverénní zemi a stáhne se do skutečných geografických hranic. A ten den skončí válka a rozplyne se strach pana Bartoně z nukleární katastrofy.

16 3
možnosti

Reakce našich zdejších politických romantiků mne nepřekvapují, ale vy byste mohl mít inteligenci a esprit, alespoň se neúčastnit toho společného kuňkání proti míru. Stažení Ruska vůbec nic nezaručuje, mír už vůbec ne. Začnou masové vraždy ruských kolaborantů, odsun sudetských Rusů a konflikt bude zpátky. Dokonce jej partyzánsky budou nejvíce zažehovat ti, kdo budou nejvíce poraženi, neexistující dehumanizovaní obyvatelé Donbasu a Krymu. Špína je na obou stranách konfliktu a intelektuál tomu nesmí tleskat. Leda by nebyl intelektuál. To pak jo.

7 19
možnosti

Se smrtí agresorů nemám nejmenší problém.

9 4
možnosti
Foto

Stačí, aby se ruská armáda vrátila do svého Mordoru a bude po eskalaci. Dokud jejich agrese trvá, je každá investice, do zabíjení ruských vojáků, tou nejlepší investicí.

22 5
možnosti

A proto nechápu, proč tam Evropa nepošle úplně vše nepotřebné...jiného nepřítele nemáme...

4 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,71
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články