Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdyby jen tiskovka - to je ten poslední problém této vlády národní katastrofy.

1 0
možnosti

Porušili všechny předvolební sliby, kromě jednoho. Vláda bez Babiše. Kdy jej jmenují nějakým ministrem?

0 0
možnosti

Celé je to pořád dokola a dvou věcech. 1. věc je negramotnost co se týče manévrovací možnosti každé vlády, jež se za 33.let notně smrskla, díky tlakům medií na to, aby zde byl zákon pomalu na vše, pak směrnice EU, ústavní dělba moci, zákony, mezinárodní smlouvy atd. Dost je to vidět, na nováčcích ministrech a opozici, když jde do vlády, tak prostě narazí do právní a zákonné zdi. 2. Věc je zde rozklad společenské duševní, duchovní, vlastnické diverzity, jež tak jako za dob mocnářství či 1. republiky, vytváří základny pro politické strany a vlastně si tak i vychovává či vede mladé generace, pak tu je duše společnosti, jež vytváří obraz a pracuje s tlaky, ve společnosti, nemáme takové osobnosti jako byl Čapek, Kolben, Křižík a další. Na místo toho zaujaly jejich místo bulvární televize a vládne nám jednoduchá část populace, jež podléhá určité psychologii davu, a to masírováním odborníky na každý prd, sice znají situaci ve svém oboru, ale nikoliv zákonné a ústavní možnosti vlády. Pak ti je věk politiky č. 6. a to chabé koalice a opozice jež hledí jen na svoji aktuální volitelnost a popularitu u občanů. Pak tu je další katastrofa vedle mediokracie, a to soudcokracie a zatahování soudů do ústavní dělby moci. Situace ve vnějším globálním prostředí, kdy se svět tzv. deglobalize, na určité globální části, a dále tlak Ruska a dalších zemí, rozvrátit Evropu za pomoci tzv. 5. kolony, skrze internet a manipulace. Pro každou vládu, a nejen u nás to je doslova tanec s vlky, a pokud přitvrdí tak její sebevražda. Nemá se o koho opřít, politický systém zde zkrachoval ... . Zcela vymizela schopnost pracovat s budoucností, a dále dynamikou prostředí, jež doslova z minuty na minutu do všeho může hodit tzv. vidle. Pohledy novinářů, odborníků, politiků se opírají jen o jednu stranu reality, a to v lidské hlavě, jež je lineární a krátkodobá, už si nepamatuje zcela co, bylo včera, nemá kontinuální časovou inteligenci, naprosto zde vymizela práce a cit pro dynamickou rovinu realitu,

3 0
možnosti

jež nám dobře připomněl COVID, Rusko, ale i

Eyjafjallajökull, či 11. září. Pro lidi jež vnímají dynamickou realitu, je dnešní tisk, televize, chování a myšlení novinářů, naprosto mimo a svět který spěje k zániku.

1 0
možnosti

..... sa obávám, že vláda s velkou pompou porodila velký NIC!,- takže ani ten vlk sa nenažere a koza ve finále chcípne hlady!

4 0
možnosti

Ale to chápe každý, hlubší zásahy si může dovolit jednobarevná vláda, jež ve volbách navíc získala minimálně 45%, a má svoji voličskou základnu. Nic z toho zde nevidím ... .

3 0
možnosti

K18a81r41e58l 54J74a10n66d83a

12. 5. 2023 13:49

Dotace jsou zlo, které vede jen k lenosti a zatemňují, kdo je schopný a kdo ne. Jejich zrušení může vést (pokud už jsme si na ně nezvykli až moc) ke zvýšení produktivity, efektivnosti hospodaření a kreativitě. Přirovnal bych to k okřídlenému "nedávejte mi rybu, dejte mi háček".

3 0
možnosti

Tento krok je třeba ale udělat celevropsky - tedy v celé EU. Pokud to udělá jen jeden stát - bude zbytkem EU hospodářsky zničen.

Příkladem je dovoz Ukrajinského obilí, které je v EU prodáváno za dumpingové ceny.

0 0
možnosti

A57d83a58m 48M21a86l74ý

12. 5. 2023 12:17

Kritizovat umí kdekdo.

Vládnout dobře, úsporně, mít efektivní státní správu, to je něco zcela jiného.

Předchozí vlády se o to ani nepokoušely, jen uplácely na úkor pracujících, co platí daně a na úkor budoucnosti.

4 3
možnosti

a ted zaplatí navíc daňovou zátěž kdo? nepracující?

5 2
možnosti
Foto

Ale kdyby šli politikové vládnout, to by teprve byl mazec!

0 0
možnosti

Zasloužená karma (ala Ziegler and his boys).

3 0
možnosti

Vládnou nám křiví gauneři.

6 3
možnosti

Jsem v průšvihu, nemám koho volit...

3 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,50
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články