Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak se nám tady celá vláda snaží nakukat, že Eurostat se mýlí.

Mám vážné obavy jestli se nám tady nemýlí i celé vedení EU.

2 0
možnosti

Dokonce i ČSÚ nás klame meziročním čtvrtletním srovnáním poklesu HDP o 0,2 % a aby toho nebylo málo, tak MF nás straší sdělením, že zatlo za 4 měsíce sekeru do našeho rozpočtu ve výši 200 mld. Kč.

Všichni jen straší a přitom naše vláda má takové úspěchy - o kterých se ani nedá otevřeně mluvit.

0 0
možnosti
Foto

Proti bídě za socialismu si i s nejdražším plynem v Evropě žijeme, relativně vzato, jako lordi. Jsou však věci, které se nezlepšily. Mezi ně patří vazalství. Tehdy jsme byli nevolníci Kremlu a teď, jak správně řekl Macron, skáčeme, jak se diktuje za louží.

10 0
možnosti

..... pokud sou ty statistiky "mylné", tak musijou byt mylné aj u Slovenska, Polska, Maďarska, Rakouska, Německa atd.atd.,- žejo?!,- de teda voto zjistit, v čem je vlastně ten "omyl" zakopanej (?),- si představte, že ta statistická chyba je u tech vostatních a sou na tom stejně jak ČR,- ne-li hůře!,- ...... v úvahu však připadá aj druhá varianta,- po odstranění "mylného" sa možeme dotáhnout na okolní státy (tzn. minimální zvýšení), ba co víííc,- možná na tem budeme nejlépe ze všech států EU

4 0
možnosti

Věřím, že Fialův aparát už pracuje na tom, aby obyvatelům tohoto státu jasně vysvětlil - že jeho nejhorší ekonomické ukazatele z celé EU, jsou vlastně nejlepším vysvědčím kvality práce jeho vlády.

2 0
možnosti

Eurostat řekl, že pořizovací "cena benzinu" u nás vzrostla nejvíce v Evropě. Pan premiér se ohradil, že má v nádrži benzín od loňska nakoupený za starou cenu, takže pořizovací cena benzinu v jeho nádrži nevzrostla.

Eurostat porovnával tu nejtransparentnější kategorii, nabídkové ceníky dodavatelů pro nové zákazníky. U té se nikdo nemůže vymlouvat na místní specifika. Jsi nový zákazník, nakoupíme ti na společné evropské burze jako všichni ostatní.

PS: Tomu, komu jsem úvodní příměr ukradl v některé diskusi kdovíkde na internetu, se omlouvám.

4 1
možnosti

A66d37a56m 53M13a91l38ý

27. 4. 2023 11:25

Způsob jakým byla data Eurostatu je mylný.

Jestliže se zvedla cena pro NOVÉ zákazníky o ty uváděná procenta, tak to ještě neznamená, že se o ty strašidelná čísla zvedla cena pro VŠECHNY zákazníky.

Těm se cena zvedla také, ale zdaleka ne tak jak byla ta data prezentována.

Potvrdili to zástupci hlavních dodavatelů plynu i elektrické energie.

4 6
možnosti

A46d79a70m 30M58a81l45ý

27. 4. 2023 11:26

Způsob jakým byla data Eurostatu prezentována je mylný.

0 0
možnosti

Premiér Fiala, a s ním každý rozumný člověk, chce znát data, ze kterých úřad vycházel, a metodiku výpočtu. Je tam spousta věcí, které ty statistiky ovlivňují. Například poměr fixací k spekulativním plovoucím tarifům, které nárůst cen "odnesly" nejvíce. Fixace je vhodná, lze-li očekávat v budoucnu růst cen, pro spekulace na pokles je zase vhodnější plovoucí tarif. Atd., atd. Zkrátka dokud nebude známo, jak k uvedeným číslům Euostat dospěl, nemá taková statistika (obecně jakákoliv statistika) žádnou vypovídací hodnotu

Čímž nevyvracím, že data mohla pocházet z oficiálních vládních zdrojů. Jen říkám, že povinností statistika je uvést zdroje dat a metodiku zpracování.

2 2
možnosti

ale ono je plně a do detailu známo jak k těm datům Eurostat dospěl. To jen kotlinkáři z toho mají hysterický záchvat

4 1
možnosti
Foto

J46o89s26e34f 13B72á11r74t85a

27. 4. 2023 10:56

Asi mi také chodí zmanipulované složenky.

19 2
možnosti

J96i15r37i 17B74o27r

27. 4. 2023 9:16

Vy sám dobře víte jak to je, ale " Řím musí být zničen " . Tak se snažte dál.

2 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS