Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

To, ze mRNA vakciny jsou rychlokvasky vedel kazdy kdo to vedet chtel a ten, kdo to rekl verejne byl oznacen za dezinformatora. A na iDNESu mi uvahu na toto tema oznacili za fake news a nechali jen u mne na profilu. https://pavelneuzil.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=780106

Ono je to totiz velmi jednoduche.

1. Vyvoj vakciny trva 10 - 20 roku. To je prvni podivnost, ze najednou se stal "zazrak" a vakciny byly vyvinute za necely rok. Sice v USA byly v EUA rezimu, ale vcelku rychle se mRNA vakcina Pfeizeru dostana do normalniho. To, normalne trva pres deset roku se zadarilo zazracne rychle.

2. No a za druhe, vakciny byly tak uzasne bezpecne a bez rizika, ze jste pred aplikaci vakciny musel podepsat, ze veskera rizika berete na sebe. Pokud jdete na tetanovku, tak nic nepodepisujete a pokud je doktor co k cemu, tak vam udela rozbor krve na protilatky a pokud jich mate dost, tak na tetanovku nepujdete. Tohle nikdo nedelal. Prosto ockovat ockovat ockovat.

3. A totalni svinstvo bylo ockovani deti, dokonce doporucovani nekteryumi detskym ilekari, kteri se asi "remeslo" ucili od Mengeleho, jinak se to tezko vysvetluje. Oni totiz deti COVID practicky nedostavali a krome toho neexistovala studie zavadnosti ci nezavadnosti ockovani deti. Takze si Pfeizer a Moderna z nich udelali pokusne kraliky.

2 1
možnosti
Foto

J45a21n 57Š59i58k

21. 4. 2023 8:04

Na rozdíl od Vás domnívám, že za rozvojem autoimunitních onemocnění, stojí než vakcíny daleko více chlastání a rozežranost, v čemž jsou Češi světovými přeborníky. Hledat viníka někde jinde je dnes velmi módní a hlavně je hledají takoví, co si každý den večer pro uvolnění místo hodiny meditace, sjedou hodinu televizního seriálu a k tomu mlasknou sedmičku vína s brambůrky, křupkami a čokoládou. Stačí, když se člověk podívá na statistiky, jak si stojíme. Proto to blábolení o jedovatých vakcínách nelze brát vážně. Hezký den

2 2
možnosti
LM

Pokud čerpáte informace jen z ČT, iDnes a od Kubka a Hořejšího, pak ano, musíte zákonitě nabýt dojmu že "...blábolení o jedovatých vakcínách nelze brát vážně." Ale od člověka, který si myslí, že má určitý životní rozhled je to zatraceně málo... Dneska už se nemůžete vymlouvat, že nejsou relevantní data a zdroje, jen to chce tak trochu "zvednout zadek" (tedy spíše použít klávesnici a myš) a dostal byste o covidu a vakcínách mnohem barvitější (nebo možná děsivější) obraz, než z výše uvedených zdrojů...

1 0
možnosti
Foto

Po bitvě je každý generál. Nikdo nic nevěděl, byla to zcela nová situace. Vaše insinuace jsou poněkud trapné.

5 3
možnosti
Foto

Ale věděl a jedna strana prolobovala nesmyslné zákazy a těžce poškodila celou společnost.

5 1
možnosti
IL

I11v78a28n97a 47L87a80n85c63e

20. 4. 2023 21:22

Vy si myslíte, že toto se odehrávalo pouze v Čechách? Kolik dostávaly nemocnice za nemocného pacienta s covidem? A to nebylo pouze v Čechách, ale i v nemocnicích v USA. V Kalifornii byl dokonce vydán příkaz, že pokud bude doktor léčit a nesouhlasit s očkováním, tak ztratí diplom, mluvil o tom v jednom pořadu Dr. Phil, ukázal i listinu, kde byl tento zákonem během kovidu vydán. U nás v GA byl jeden jediný doktor v našem okolí, který se odhodlal léčit covid, měl tam fronty až do šesti hodin večer. Nikdo po něm nešel, kdyby žil v Kalifornii, tak by to bylo asi jiné.

Trump, když to vypuklo, tak mluvil o léčení a hledal léčbu... Jenže z něj udělali lháře a zlikvidovali ho, aby kandidaturu prohrál. A potom se už jelo: očkování a na pusu tři roušky. Dříve se na stanici FOX důsledky očkování probíraly často, dneska už o tom nikdo nemluví, protože dneska každý ví, že to byl finanční tah a velká lež dr. Fauciho.

4 0
možnosti
MS

Jako obvykle problematiku neúnosně zjednodušujete. Thon byl a je pro vakcinaci rizikových skupin, ale proti vakcinaci všech. Po prodělání infekce očkování smysl ztrácí a může být kontraproduktivní, stejně jako x-té posilující dávky. Že očkování může částečně chránit před nakažením se říkalo jen u původní varianty viru, důraz se vždy kladl na ochranu před těžkým průběhem. Data ukázala, že ochrana před nakažením je minimální, a je to ostatně logické vzhledem k tomu, že očkování neposkytuje slizniční imunitu.

2 0
možnosti
MK

Ministr Blatný 18.3.2021 (tj. rok po vypuknutí pandemie):

"Kdo je očkován, neonemocní a nikoho dalšího nenakazí".

Výrok šéfa resortu zdravotnictví, který slyšel v TV celý národ. Co víc chcete řešit?

2 0
možnosti
JR

J11a49n 78R63á38ž

20. 4. 2023 15:16

Tak zvané údobí covidoveho kolapsu bychom si měli všichni zapamatovat. Je poučné, jak je pro občany i demokracii jako takovou nebezpečné, když si s formální pomocí jí ovladaného Parlamentu dá vláda sama do rukou skoro neomezenou moc . Dále toto období je poučné jak jednoduše může vláda, za pomoci medií, zejména těch co mají vykonávat veřejnou službu, vyvolat v lidech až panický strach a následně dezinformační kampaní manipulovat s lidmi. Že tyto dezinformace ve své době považovali politici i novináři za pravdu a proto je použili k ostrakizaci občanů s jinými názory, nikoho z nich jneomlouvá.

Politici vždy k ovládnutí veřejnosti a k následnému manipulování s lidmi vyvolají nejprve strach a pak omezují občanské svobody. Dělala to vláda Babišova a dělá to i vláda Fialova.

3 0
možnosti
LH

vláda v Covidu ovládala partlament... fakt?

0 0
možnosti
Foto

To jsem říkal od samého počátku. Všechna ta restriktivníopatření byla zcela nesmyslná a stála nás desítky, možná stovky miliard. Lidské životy jsme stejně neuchránili.

4 0
možnosti
JZ

Udělal jsem vcelku jednoduchý výpočet (aplikujeme úmrtnost neočkovaných na skupinu očkovaných, věková skupina po věkové skupině) podle namáhavě sesbíraných a veřejně dostupných dat centra pro kontrolu infekčních chorob USA. Ukázal, že jen v létě 2021, jen v USA, by bez očkování bylo o půl milionu mrtvých víc (to byla mimořádně ohavná delta vlna), jen v posledním týdnu srpna o sto tisíc mrtvých víc. Což hravě předčí někdejší španělskou chřipku.

mRNA vakcíny nejen že nebyly lež, ale byl to největší krátkodobý úspěch ve světových dějinách veřejného zdraví. Chápu ale, že dobrý český konzervativní hospodář dává přednost ukrutně drahé a nejisté experimentální léčbě před lacinou a spolehlivou vakcínou

1 5
možnosti
Foto

Myslel jsem si, že už mě moc nemáte čím překvapit.

Bohužel, máte a překvapil jste mě.

2 0
možnosti
MC

MUDr. Milan Kubek je velice vychytralý chlapík a netřeba se k němu vyjadřovat. Stačí se podívat na recenze do jeho ordinace. Jedna za všechny:

Pana doktora znám již z jeho působení v nemocnici ve Vysočanech. A musím potvrdit, že se jedná o člověka, který jde po penězích a pod pláštěm ČSSD šplhá nahoru. Jeho zájem o pacienta byl vždy, jako druhořadý. Naobjedná pacienty a potom se nedostaví, nebo přijde velmi pozdě a pacienty odbyde. Při vyšetření neustále telefonuje a věnuje se jiným věcem než pacientovi. Je pravda, že často člověka uráží a vystupuje nadřazeně až urážlívě. Jako lékaře jej nikomu nedoporučuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,75
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články