Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vládní strany nejsou v záviděníhodné situaci, přesto je součet jejich preferencí 43,5 procenta hlasů, což je v podstatě zázrak. Více než rok od začátku války, zdražování, nepříliš komfortní ekonomický vývoj. co dodat.

2 1
možnosti

43,5 procenta pro slepenec v polovině vládnutí hodnotit jako zázrak lze jen odvážnému.

0 0
možnosti

Volby jsou volby, průzkumy jsou průzkumy. :-)

3 3
možnosti

Nebyl jste to nakonec vy sám, kdo před volbami spatřoval v průzkumech naději? A mlelo se tady o trendech, ne o číslech a o významu každého procenta? Co ?

3 3
možnosti

Současná koalice je prohrou ODS a obrovským vítězstvím TOP 09 a lidovců.

3 2
možnosti

A na tento předvolební podvod doplácí celá republika.

;-(

4 8
možnosti
Foto

;-D ODS je už pokolikáté na rozcestí? A nakonec pod vedením ODS koalice volby vyhrála. Kolikrát byl před volbami Petr Fiala kritizován, že je nemastný a neslaný? A nakonec je premiérem. Tak teď opoziční komentátoři zase říkají, jak to dělá špatně.... Musím se usmívat :-).

Vláda dělá své věci dobře, že to někdo nechce vidět a pochopit, je věc jiná. Vyzdvihnu z Vašeho "rozboru" jen jednu věc: zdanění energetických firem nepřinese tolik peněz kolik se očekávalo. To je pravda, ale protože nakonec to zastropování nemuselo fungovat tak dlouho a ceny energií začaly padat pod strop ještě v průběhu zimy. Stejně měl výnos této daně jít na podporu chudším za dražší energie, ale díky poklesům těch cen, tolik vybraných peněz netřeba. Takže se vlastně nic neděje. Ale blogerská bomba musela vybuchnout.

4 10
možnosti

ODS je totálně out. Fiala je neviditelný signalista, politolog, nikoliv silný premiér.

7 7
možnosti
Foto

Kantar se to snaží zachránit a to, co v průzkumu ANO ubral, to ODS přidal.

4 4
možnosti

Čímhůřtímlípáci s Vámi nesouhlasí. Přes reálné skutečnosti si přejí, aby vláda národní zkázy měla vysokou podporu, Obávám se, že se brzy dočkáme veřejného vystoupení soudruha Stříže, který nás upozorní, že nepodpora vlády by mohla být i trestným činem.

3 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS