Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ohledně DPH, rozpočtu a výdajů státu, té pravdy vláda moc neřekla.

;-(

0 0
možnosti
Foto

Pokud se týká komunikace vládyx s veřejností máte plnou pravdu.

0 0
možnosti

Politolog je premiérem jen proto a za tím účelem, aby ještě víc zbídačil Českou republiku. A bude jím ještě dlouho, se svou antibabišovskou a antipopulistickou národní frontou.

4 1
možnosti

Fiala a spol. opět v akci! Už aby byli pryč"

5 1
možnosti

vzhledem k tomu, ze volici jsou dostatecne hloupi, aby to misto fialovi hodili buresovi, se na tu chvili opravdu netesim.

1 0
možnosti
Foto

Vláda funguje dobře, styl je postrašit a potom vyslyšet hlas lidu. Energie vyskočí a potom, co je jasné, že půjde cena dolů se nastaví strop. Důchod v 68? Po protestech to bude 67. DPH ? To samé. Demonstranti uspějí, vláda taky. Win- win.

1 2
možnosti

Vzpomínám si na předvolební super debatu lídrů na ČT!

Poslední otázka: Budete zvyšovat daně?

Odpovědi: Babiš NE, Hamáček NE, Fiala NE, Okamura NE, Jurečka NE, Rakušan NE, Pekarová NE, Bartoš NE.

Stejná odpověď byla i od Trikolory, Přísahy, Zelených.

Nikdo z nich se nezmohl na jinou odpověď!

Jak dlouho nechme politiky lhát?;-)

Karma!

5 1
možnosti
Foto

Přečtěte si pořádně, co jste napsal a pak si dejte pár pohlavků za ohlupování a manipulavi.

0 1
možnosti

Je faktem. Obhajovat konání vlády je stále těžší. Platavé Babišoviny jsou zde opět. Večer popřít to ranní> Evidentně, komunikaci se nedaří. Chybí hlavní tah s podporou lidí. "Jsme zadluženi - vydržte to". Základem je důvěra. Vize a koncepce s tahem ...

Co chybí zejména? Prokazatelné úspory chodu státu. Aby byl malý, digitálně efektivní a sloužil. Zdražovat umí každý blb. U vody a tepla pak zřejmě šílenec. Co mne mrzí? Drtivou míru problémů tato vláda nezavinila.Sklízí to zaseté. Důchodovou, Poštu, dluhy ap. ...

Potvrzuje se krátkodobá paměť voličů. Chějí opět - To lépe.Rozumět se tomu dá. Co je nejstrašnější? Pravděpodobný vítěz voleb následných - Stejně žádný recept nemá. Pouze, aby Státní dluh byl ještě vyšší. Jsme v kruhu, jak ven?:-)

5 5
možnosti

Máte tam drobnou - leč podstatnou chybu.

.... Co chybí zejména? Prokazatelné úspory chodu státu. Aby byl malý, digitálně efektivní a sloužil. Zdražovat umí každý blb. U vody a tepla pak zřejmě šílenec. Co mne mrzí? Drtivou míru problémů si tato vláda sama zavinila !!!!

:-/

5 0
možnosti

Pan premiér Fiala je zřejmě úžasný ekonom, účtař, právník, sociolog a "rétor". Že bychom překřtili Ježíše Nazaretského? Myslím, že by více sedělo Jidáše, nikoliv Iškariotského, ale Fialového. V.F.

7 1
možnosti

M48i72l51a76n 43R86h15e82i36n

12. 4. 2023 11:58

Stanjura na to jde fikane, pokud by se zvedlo DPH u zbytnych veci, tak by se mohlo stat, ze lide po zdrazeni omezi potrebu. Proto je treba zautocit na veci nezbytne, jako je prave voda nebo leky, tam se vychytralym obcanum budou hledat uspory obtizneji.

A s Fialou souhlasim, od zacatku pusobi, ze neni premier - tedy predseda vlady - ale jen maskot spolku individualit co si delaji co chteji.

17 0
možnosti

Vždycky jsem tady patřil k těm, kteří tvrdili, že vláda nemůže lidem a firmám sanovat celou inflaci - něco musíme společně zaplatit, abychom se z té krize vyhrabali. Pokud je ale něco pravdivého na návrhu Stanjury, je to podle mne ukázka jeho absolutní ignorance a nekompetence:

Stanjurův (údajný) návrh: Přesunout z 10% do 21% DPH vodné, stočné, teplo, točené pivo, kola, vstupné na sportovní a kulturní akce, ubytovací služby, opravy obuvi, kožené výrobky. Z 10% na 14% DPH přesunout léky, veřejnou dopravu, stravovací služby, knihy, noviny a bezlepkové výrobky. Potraviny, zdravotnické pomůcky a dětské sedačky(:-)) snížit z 15% na 14% DPH.

Zdroj: https://www.irozhlas.cz/ekonomika/zvyseni-sazby-dph-stanjura-navrh_2304102041_mfk

10 0
možnosti
  • Počet článků 2652
  • Celková karma 31,83
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články