Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas, CNN je komoušská TV. Překonala ČT

1 0
možnosti

Já bych tak jednoznačný nebyl. Ukázalo se že zahraniční reportér Zrno má těsné kontakty na velice diskutabilní okruh osob na Ukrajině a ti jsou pravým opakem komoušů.

;-(

0 0
možnosti
Foto

Proč utrácet drahocenné minuty života s takovou fosilií jako jsou zprávy a publicistika v televizích?

0 0
možnosti

J74a58n 33R10á39ž

7. 4. 2023 14:14

Máte pravduR^

0 0
možnosti

Vůbec se v tom nevyznám - vypadá to všechno, jako hnusné divadlo.

;-(

0 0
možnosti

Že se v tom nevyznáš víme. Nezapomenutelná je tvoje právní analýza z roku 46 ;-D

1 1
možnosti

Trumpa meli zavrit jako spoluvinika realitni krize v 80. letech minuleho stoleti, jenze to je Amerika, zeme neomezenych moznosti a hlupaku ;-D

0 3
možnosti

Pane Vernere, smim se zeptat kde zijete?? Z vaseho prispevku to vychazi tak perfekne, jako zpravy z Kuby. Vsak verim, ze ani tam jste nebyl. Tak to vychazi z medii , ktere Trumpa nemely rady.

"Gaussian elimination" je dobra methoda na ziskani jakekoliv zpravy, protoze ten vysledek muze byt jakykoliv. Dulezite, co do tech rovnic vlozite. Vy jste tam prece dolozil informace ze zeme neomezenych moznosti a hlupaku. Proto se nedivim vasemu mineni. Stejne, jak ta levicatska media.

5 0
možnosti

Nějak jsem nepobral nadpis článku s jeho obsahem. V čem je jako méně objektivní jste zapomněl napsat...

0 0
možnosti
Foto

Koho chleba jí, toho píseň zpívají.

1 0
možnosti

Špičkoví politici, nemluvě o státnících, jsou ve světě nedostatkové zboží. I když USA měly také slabé hochy v čele, třeba Cartera.

1 0
možnosti
Foto

Biden, na rozdíl od Trumpa, poslušně plní pokyny shora. Proto mu jdou média na ruku a vylepšují dojem, který by jinak byl nevalný.

2 3
možnosti

V době eventuálního zvolení bude Trumpovi 78 let. Nejsem si jist, jestli ješitný, namachrovaný a paranoiou stižený stařík je opravdu to pravé a ořechové, co USA potřebují.:-)

7 1
možnosti

kolik že to je současnímu prezidentu USA?

3 0
možnosti

J53a24n 82R90á87ž

6. 4. 2023 12:24

Ve Spojených státech je CNN považována za levicově liberální stanici. Je celkem samozřejmé, že v ČR nebude zaměřena jinak. Ovšem proti zcela šílenému způsobu jak vysílala zpravodajské pořady v prvních týdnech po převzetí Primy, je to dnes v relativním "normálu". Z pohledu liberálně levicového diváka, je objektivní. Pro občany konzervativně pravicového zaměření je soft verze ČT, takže je mimo náš divácký zájem.

8 1
možnosti

Naštěstí vy nerozhodujete o tom, co je a co není objektivní, ovšem svůj názor, pokud není prezentován jako evangelium, máte právo zveřejnit.

6 1
možnosti

J28a46n 11R32á56ž

6. 4. 2023 12:31

Jsem zvědavý na Váš názor, kdo je oprávněný rozhodovat o tom, co je a co není objektivní, když k tomu autor blogu oprávněn není .

Podle mne se u posuzování objektivity u TV vysílání vždy jedná o subjektivní náhled.

5 0
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,02
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články