Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

J31a91n 52L70e21d36e40c18k93ý

10. 3. 2023 22:01

Uvědomme si jedno, Zemanovi na další provoz nestačí 200000 měsíčně, na vozíku věčně defekuje a pomočuje, paní nestačí, nechají ho zdechnout do 14 dnů. Na to Lány můžou být 10x, nestačí. Takže funus kdy? Za měsíc, za dva? Jen proboha ať ho nenechají pohřbít v Lánech to by Masaryk vstal z mrtvých a odpochodoval do Vltavy se rozptýlit.

0 0
možnosti
Foto

Vás číst, to je opravdu pohádka. Zapomenuty jsou lži, křivá obvinění, porazy a fauly, kterě pomohly Zemanovi na Hrad. Opominuty jsou jeho křivárny, kamarádíčkování, lhaní a opět podrazy a další sviňárny prezidenta ve funkci....

Prostě jinak ráj ....

10 0
možnosti
Foto

Tak je jasné, že fanoušek Babiše má ke lhaní benevolentní vztah. :-) Musí.;-D

8 0
možnosti
AT

Zkuste rozlišovat mezi lhaním o skutečnostech a už proběhlých událostech (které lze jednoduše odhalit) a mezi názorem (možná chybným dle vašeho náhledu) a přesvědčením.

1 0
možnosti
Foto

Jmenujte, prosím, někoho z politiků, který nám nelže. A někteří jsou mazanější, půlku pravdu zamlčují, a jak se říká, " pplovina pravdy = hotová lež"...

0 7
možnosti
AT

Ano, v tom byl Zeman někdy velmi mazaný. A nevím proč se snažíte jeho lhaní umenšit tím, že tento nešvar dělá spousta politiků také.

8 1
možnosti

Já už bych se Zemanem nezabýval. Včerejší půlnocí odešel na smetiště českých dějin a tak by to mělo zůstat.:-)

11 1
možnosti
Foto

Ano, největším prohřeškem Miloše Zemana bylo zcela svévolné jmenování vlády Jiřího Rusnoka, ve které bylo i několik členů jeho mimoparlamenrní strany SPOZ. Zeman se teď sám přiznal, že to byl z jeho strany pokus o nastolení prezidentského systému vlády. Rusnokova vláda důvěru poslanecké sněmovny sice nedostala, nicméně vládla tuším skoro rok.

Nesouhlasím s názorem, že po vládě Petra Nečase nám zbyl snad ten nejméně potřebný zákon o zavedení přímé volby prezidenta. Tato vláda prosadila i dlouho odkládáný zákon o oddělení církví od státu, nazývaný též někdy zkresleně jako církevní restituce.

5 0
možnosti
Foto

Mi Rusnokova vláda nevadila, ostatně Zeman to avizoval dopředu, že by měly být předčasné volby, že není normální, aby byla ve vládě strana, kterou nikdo nevolil. Navíc Karolina Peake slíbila i podepsala, že nezmění politickou stranu, tak to měli všichni odsoudit a ne se s ní paktovat. Měl dát šanci Němcové, ale pod podmínkou, že vytvoří vládu, která odpovídá výsledkům voleb - tedy s Věcmi veřejnými, aby zrádci utřeli nos. Někdo namítne, že nositelem mandátu je poslanec a nikoli strana, ale i tak by neměli poslanci měnit stranu, jak se jim to hodí, měli by se dobře ověřit, do jaké strany vstupují atd.

1 1
možnosti
Foto

Autor dubluje podobný článek o Zemanovi, který je v dnešní MF Dnes.

3 0
možnosti
MM

To je u VIP blogera, pana Bartoně, běžný standart.

3 1
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články